[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

Vedat Bajrami nga Stupcat dhe koleget e tij Mensur Safqiu dhe Osman Azemi kane paralajmeruar nje skec te ri humoristic me personazhin e njohur Fuka. Kesaj radhe si duket do ta kene emerimin e Fukes (Vedatit) ne Qeveri, por nuk dihet a kryeminister apo minister. Te presim cfare do te sjellin Stupcat.
“Së shpejti: Fuka në Qeveri”, ka shkruar Vedati ne profilin e ij? / Reporteri

[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]