Radio Logos 94.2 FM
LIVE OFFLINE
Country: Radio Logos 94.2 FM 2Albania
Loading...
track image Now Playing :

Radio Logos është me kohë edhe pa kohë për dëgjuesit e saj, 24 orë në 7 ditë në javë për të mbjellë farën e mirë të Fjalës së Perëndisë dhe për të ujitur farën e mbjellë.