[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld me Sinanin Vllasaliu Vjosa Eminii Bajram Gigolla

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld me Sinanin Vllasaliu, Vjosa Emini, Bajram dhe Gigolla

Të festojm se bashku Vitin e Ri 2023 në KREFELD të Gjermani-së  në një atmosfer familjar.

Në Naten e Vitit Ri do te ju argëtojnë Sinan Vllasaliu, Vjosa Emini dhe Bajram Gigolli. Salla ka kapacitet për mbi 2000 persona në një ambient të bukur.

HYRJA ESHTE 80€ PER PERSON – PER FEMIJE DERI != VJET HYRJA: 40€

RESERVIME – WHATSAPP – VIBER: 01733647579 ose 016095310462

Adresa:
Kaya Plaza
Gladbacher Straße 411
47805 Krefeld

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 1

Argëtohuni me më shumë se 70 Radio Shqiptare nga gjithë Bota
KLIKONI KËTU

Debate-Politike-Debat-Plus-Presing-Disku
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 2
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 3
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 4
Gezuar Vitin e Ri 2023 ne Krefeld 5
[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]