[borlabs-cookie id="google-adsense" type="cookie"][/borlabs-cookie]

GËZUAR VITIN E RI 2023 – ARTI EVENTS me 31.12.2022 NË BOTTROP | Große Silvesterparty in Bottrop

GËZUAR VITIN E RI 2023 NË BOTTROP

Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop – Gjermani – Große Silvesterparty in Bottrop

ARTI EVENTS me 31.12.2022 në Bottrop
Per naten ma të hareshme orgonizon pritjen e Vitit të Ri.

  • Hyrja: Për Fëmi 35€ të rritur 65€
    Darka përmbon ushqime të nxehta dhe të ftohta si dhe pije jo alkoholike * birra pa kufizim të gjitha inkluziv, si dhe shumë befasi tjera.

*** Große Silvesterparty in Bottrop ***

Adresa:

An der Knippenburg 115
46238 Bottrop

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 1

Argëtohuni me më shumë se 70 Radio Shqiptare nga gjithë Bota
KLIKONI KËTU

Debate-Politike-Debat-Plus-Presing-Disku
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 2
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 3
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 4
Gëzuar Vitin e Ri 2023 në Bottrop - Gjermani - Große Silvesterparty in Bottrop 5
[borlabs-cookie id="google-analytics" type="cookie"] [/borlabs-cookie]