Statistika e Faqes

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterSot15806
mod_vvisit_counterDje27658
mod_vvisit_counterKëtë Javë43464
mod_vvisit_counterJavën e Kaluar259901
mod_vvisit_counterKëtë Muaj1039533
mod_vvisit_counterMuajn e kaluar1881457
mod_vvisit_counterGjithësejt nga: 06.11.2010103189847

Shikoni RTK-në Live

Shikoni-RTK-Live-175

Werbong criteo Pro-Sticky-Message 300x600 Half Page Ad

Zemra.de

Gjendja e shoqërive në tokë, nuk ndryshohet nga qielli, por nga njerëzit të cilët banojnë në të.

 

Një vështrim i shkurtër  si dhe një kthim  prapa në retrospektiven historike të  shoqërive njerëzore,  të bënë të kuptosh se ngritjet dhe rëniet e popujve të ndryshëm,  gjithmonë kanë  ndodhur si rezultat i  angazhimit dhe  veprimit si dhe vet  të bëmave të tyre.  Qenia njeri,  për dallim nga gjallesat tjera është graduar edhe nga Zoti  me titullin “ mëkëmbës – vice geront”, përgjegjës i rendit dhe rregullit në tokë  si dhe  njëkohësisht  është pajisur  edhe me fuqinë e  logjikës dhe  të  arsyes  si dhe me forcën e perceptimit dhe akceptimit. Po të ishte ndryshe në fakt  jo që nuk do mund të bënte diçka të mirë  për veten dhe të tjerët, por  edhe nuk do të dallohej nga gjallesat tjera shtazore dhe bimore,  të cilat janë të panumërta në kozmosin e gjerë,  e as  që do të  quhej me emrin njeri.