Statistika e Faqes

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterSot1478
mod_vvisit_counterDje30455
mod_vvisit_counterKëtë Javë1478
mod_vvisit_counterJavën e Kaluar259901
mod_vvisit_counterKëtë Muaj997547
mod_vvisit_counterMuajn e kaluar1881457
mod_vvisit_counterGjithësejt nga: 06.11.2010103147861

Shikoni RTK-në Live

Shikoni-RTK-Live-175

Werbong criteo Pro-Sticky-Message 300x600 Half Page Ad

Murat Jashari: Letra Nr.9 e shenjtë! (për Hashim Thaqin)

1.443 pyetje të shtruara për Hashim Thaqin.

1.Zotri Thaçi po fillojmë me një proverb popullore « Vra natën e qajë ditën » a është kështu ?

2. Në fillim të korrikut 1998 natën duar lidhur vrave Behajdin Allaqin dhe ditën më 30 tetor 1998 në Komunikatën Nr.61 të SHP të UÇK-së e shpallët dëshmor të kombit, me humbë gjurmë, a është kështu ?

3. Pra plotë 110 ditë mbase se e vrave, e publikuat Komunikatën, a është kështu ?

4. Dëshmorët varrosen me nderime ushtarake, a është kështu ?

5. Me skuadrën Truproja e Nderit, apo jo ?

6. Kush ishin luftetarët e lirisë të asaj skuadre ?

7. Kush ishte Oficerë i asaj Skuadre ?

8. Sa ushtar lirie e komandant morën pjesë në varrim ?

9. Të cilës Zonë dhe cilës Brigadë ?

10. Ku u varrosë Behajdin Allaqi ?

11. Pse nuk ftuat asnji anëtar të familjes së Behajdin Allaqit në varrim ?

12. Mbas 14 vjetëve pse nuk i tregoni familjes së Behajdin Allaqit se ku e keni varrosur ?

13.Ke mundesi t’i tregojsh popullit se si ke ardh ne krye te Unionit Studentor ?

14.Si ka patur mundesi Xhavit Haliti dhe Azem Syla te jenë shumë të sigurt se ti Hashim Thaqi do të bëhesh kryetar ende pa ndodhur zgjedhjet mbrenda organizates studentore ?

Murat Jashari

15.Kush i informoj ?

16.Ku është bazuar kjo siguri ?

17.Mos ka qen e përgaditur edhe kjo nga shërbimi serb për t’i kontrolluar studentët ?

18.Para teje, a ishte Genc Kelmendi kryetar i unionit studentor ?

19.Genc Kelmendi a është shok me ty dhe Kadri Veselin i PDK-së?

20.Genc Kelmendi a ishte dhe është shok dhe zëvendës i Ramë Marës i LDK-së?

21.Ramë Maraj a ishte nga 1992 punëtori i SHIKut (në Shqipëri) dhe pas Rambujes shef i SHIK-ut të LDK-së ?

22.Genc Kelmendi (SHIK) a ishte numër dyshi i Sigurimit të Atdheut pas Ramë Marës (SHIK) ?

23.A tentuat ju SHIK-istat të bëni luftë civile ? Jo krahu i luftës, jo Sigurimi i Atdheut !!!

24.A tentuat ju SHIK-istat t’i prishni familjet shqipetare mes veti ? Jo PDK-ja, jo LDK-ja !

25.A tentuat ju SHIK-istat t’i ndani shqiptarët ? Jo majtist, jo djathtist !

26.Ju SHIK-istat ose UDB-ashët keni qenë gjithë herë bashkë, apo jo ?

27.Popullin a e keni bërë pikë e pesë ?

28.A mund të thojmë se UDB-a ose SHIK-u ka kontrolluar Unionin Studentor sikur LPK-ën, LKÇK-ën dhe LDK-ën ?

29.Në çdo vend të okupuar, a ekziston friga nga studentët ?

30.Studentët në momentet kritike inicojnë ndryshimet apo jo ?

31.Të gjithë studentët të asaj kohe flasin me fakte që ke kandiduar me dhunë, a është kështu?

32.A flasin të gjithë për një grusht shtet me paramilitarët e tu ?

33.Pas saj 1991, të emërojnë në kryesi të Universitetit si prorektorstudent?

34.Kush të ndihmoj përsëri për atë post ?

35.Sikur sot sherbimi, SHIK-u a mundohet të kontrolloj Universitetet private dhe publike me emërime politike?

36.Në vitin 1991 nuk ishte SHIK-u por UDB-a që të mundësoj të behesh prorektorstudent, apo jo ?

37.Pas saj largohesh për në Austri dhe më vonë në Zvicër apo jo ?

38.Pse ke hyr në LPK ? Kush të urdhëroj të hyjsh në LPK ?

39. Te cili Këshill Popullor i LPK-së ke militua në Zvicër?

40. Me banim ke qenë në Cyhri, por në Këshillin e Cyhrit ku kamë qenë unë kryetar nuk ke milituar, a është kështu?

41. Cilit arkatar ja ke dhënë kuaticionin (antarësinë) e aderimit në LPK?

42.Aksionet e UÇK-së kishin filluar me një intensitet më të madhe nga 1995 apo jo ?

43.Ti si Hashim nuk ke marrë pjes në asnjë aksion vet ? Ose si organizator të ndonjë sulmit kundër serbëve ?

44.Ke mundësi të tregojsh popullit se si është vrare furnizues edhe financuesi i UÇKse Remzi Hoxha nga Levizja Frontit të Rezistencës në Shqipëri ne 21 tetor 1995

nga SHIK-u i Bashkim Gazidedes, Xhavit Halitit dhe Kadri Veselit ?

45.Ke mundesi të tregojsh se si është eliminuar zedhënësi i parë i UÇKse Ali Uka në banesën tënde më 1997 ?

46.Ku ke qen ti dhe Kadri Veseli kur është vrarë Ali Uka ?

47.Pse bashë zëdhenësi i UÇK-së likuidohet ?

48.Kujt i ka penguar Ali Uka ?

49.A i ka penguar Serbisë zëdhënësi i parë i UÇK-së ?

50.Ti me SHIK-un e keni bërë këtë vrasje për interesat e Serbisë ?

51.Shërbimet në botë mundohen të shkatërrojnë kokat e organizatave që i pengojnë, a është kështu apo jo ?

52.Ali Uka, a ka qen në krye të UÇK-së !

53.Remzi Hoxha, a ka qen në krye të UÇK-së !

54.Kjo, a tregon se Ali Uka ka qen një penges për Serbinë ?

55.Çdo shërbim a mundohet fillimisht ta izoloj personin për ta shfuqizuar ?

56.Nëse nuk arrinë, a mundohet të ja ndryshoj mendjen duke e përpunuar psikologjikisht,ose ta blej, ta korruptoj ?

57.Nëse nuk arrin, a mundohet ta eliminoj fizikisht ?

58.A je ti bashk me SHIK-un vegël e Serbisë në këtë eliminim fizik të Ali Ukës ?

59.Aq ke patur urrejtje në zëdhënësin e UÇK-së, që ke torturuar kufomën tij ! Ke prishë trupine e Ali Ukës!!!?

60.Pse ke patur aq urrejte ndaj UÇK-së o Hashim ???!!!

61.Mund të na tregojshë se si është vrarë Zahir Pajaziti i cili ishte ndër kryesoret e UÇK-së bashkë me Hakif Zejnullahun dhe Edmond Hoxhën më 31 janar 1997?

62.Ndoshta mund të na tregon Azem Syla, Rexhep Selimin, ose SHIK-u me mire apo jo ?

63.Si jane vrarë ne kurth ?

64.Kush i lajmeroj organet e sigurisë serbe ?

65.Ti dhe Kadri Veseli morret Shefin Politik të UÇKse krahun e djathtë të Ukshin Hotit apo jo ?

66.Pse e vratë Behadin Allaqin shefin politik të UÇK-së ?

67.Behadin Allaqi, a ishte kryetar i Lëvizjes së Frontit të Rezistencës së Kosovës ?

68.LFRK ishte Ukshin Hoti,Sokol Dobruna, Remzi Hoxha, Ali Uka, Avdyll Krasniqi (ati Gjeve Lladrovcit), Zahir Pajaziti, Behadin Allaqi dhe shume të tjerë…

69.LFRK a ishte organizata e parë që dergoj ushtarë në trajnim në Shqiperi ?

70.LFRK a ishte dega politike ilegale e UNIKOMBit të Ukshin Hotit ?

71.Behadin Allaqi a ishte krahu i djathte i Ukshin Hotit ?

72.Faktikisht, a fillon organizimi ushtarak nga Levizja e Frontit të Rezistencës në vitin 1991?

73.Më pas, a i bashkangjten LPK-ja dhe LKÇK-ja ?

74.A kanë qenë komandantet e parë anëtar të LFRK ?

75.Ti Hashim bashkë me Kadri Veselin keni vrarë me nje plumb ne krye Behadin Allaqin dhe e keni zhdukur kufomen e tij, apo jo ?

76.Pse ti me Kadri Veselin keni vrare shefin politik të UÇK-së ?

77.Pse SHIK-u ka vrarë patriotet si Remzi Hoxhen, Ali Uken zëdhënësin e parë të UÇK-së , shefin politik të UÇK-së Behadin Allaqin?

78.Ju SHIK-u keni bë propagandë se Remzi Hoxha është njeriu i serbisë, pse?

79.Ju SHIK-u keni bë propagande se anëtarët e familjes Jashari janë të Serbisë, pse ?

80.Ju SHIK-u keni bë propagandë se Adem Demaçi është i Serbisë, keni leshuar disa dokumenta në Kosovë për të faktuar kinse është spiun, pse ?

81.Ju SHIK-u keni krijuar propagandë kundër të gjithë patriotëve, pse ?

82.Pse ti me shokët e tu ke bërë propagandë denigruese për të gjitha familjet patriotike ?

83.Pse SHIK-u apo UDB ka organizuar kurthat ndaj patrioteve si per Zahirin ?

84.Deri ne mars/prill të 1998 ke qendruar në Zvicer mos gaboj ?

85.Mbas ofensivës të Rahovecit ku ke qendruar në Kosovë ?

86.A është e vërtet se ke qëndruar në Prishtinë ?

87.Ushtarët e UÇK-së kanë luftuar, por ti si Shef i shumë kërkuar nga Serbia (pa i bë asnjë dem) ku je strehuar ?

88.Ke qen në një vend shumë të sigurt në Prishtinë !?

89.Te kushë ke qenë ?

90.Ke mundesi t’i tregojshë popullit !?

91.A e dini o popull !!!!? Ku ka qenë ky alamet Drejtor i Drejtorisë Politike i UÇK-së!!?

92.Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit !!!

93.A është kështu mor adalet superkomandant ???

94.Faik Morina ishte i vëllazëruar me Arkanin dhe bile dilte në televizion bashke me te, Zotëri Thaçi ?

95.Ti, te jarani, te vllau i Arkanit ke pasur konak.

96.Shef i UÇK-së dhe i SHIK-ut Hashim Thaçi, Kadri Veseli ishin strehuar te vllau i ARKANit !!!?????

97.Nëse nuk është e vërtet dil dhe demantoje këtë!!!!!

98.Prej Prishtinës Hashim a ke dal në Maqedoni?

99.Kush ta arranzhojke këtë kalim ?

100.Kush të percjellke deri në Maqedoni ?

101.A të kalojke Billal Ceka i Glloboçicës ?

102.Billal Ceka a ishte bashkpunëtor i sërbëve ?

103.A ka fakte se ka dhunuar Billal Ceka në kufi gra shqiptare me serbë ?

104.A ka prova për një dhunim mbi nje gru te martuar nga Gjakova bashke policët serb, apo jo ?

105.Do të thotë shef i UÇK-së Hashim Thaçi qëndron sigurt tek vllau i Arkanit, dhe kalon kufijt me paramilitarët e Serbisë pa asnjë problem ?

106.Çka i thojnë kësaj pune ?

107.Ti Hashim Thaçi gjitha lidhjet, gjitha punët tua të orientojnë nga Serbia !

108.Në luftë, nuk ke luftuar Z. Thaçi !?

109.Në financë, nuk ke financuar UÇK-në !?

110.Në organizime, nuk ke organizuar asgjë në Zvicër !?

111.Do të thotë s’ke vepruar as në Kosovë dhe as në Zvicër, apo jo ?

112.Si të takoj vendi të Drejtorit Politik të UÇK-së pa bo gjë !???

113.Mos të takojë posti sepse ke bërë diçka tjetër ?

114.Mos të takojë posti sepse ke vrarë shefat e UÇK-së ?

115.Mos të takojë posti sepse ke vjedhur me shokët e tu fondin « Vendlindja Therret » ?

116.Mos të takojë posti sepse e bllokove armatimin e UÇK-së në Shqipëri ?

117.Mos të takojë posti sepse e sabotove UÇK-në me armë dhe financa ?

118.Njeriu që likuidon shefat e UÇK-së.

119.Njeriu që vjedhë paret e Ushtrisë në kohë lufte.

120.Njeriu që rri te armiku sh`lirë në kohë lufte.

121.Njeriu që bllokon armatimin për të dëmtuar UÇK-në në kohë lufte.

122.Çka i thojnë atij njeriut ????

123.A i thojnë tradhëtar atij njeriut ?

124.A i ke bë të gjitha këto punë për interes të Serbisë ?

125.Ti a je tradhëtar apo spiun apo agjent ? Cka je ?

126.Me rrena, genjeshtrat e tua ndaj popullit kam bë, kam bë . Mut ke bë ! Tradhëti ke bë ! Populli nuk te njeh. Por unë do t’i tregojë popullit se kush je.

127.Ata që nuk të njohin mendojnë se ke vepruar diçka, por jo aktivistet e vjetër ! Të gjithë aktivistët e dijnë se nuk ke vepruar asgjë !

128.Nuk ke marrë pjesë në asnjë aksion guerilë, a është e vërtetë?

129.Kundërshtom nëse nuk janë të sakta pohimet e mija.

130.Vetë ke deklaruar në gazeta se nuk ke vrare asnjë serb sepse nuk ke luftuar asnje herë, a është kështu?

131.Ke mundësi ti tregojshë edhe njiherë popullit, sesi dhe kush te emeroj « Drejtor të UÇK-së » pa luftuar hiqë ?

132.Aktivitete ushtarake nuk ke patur ?

133.Aktivitete tua në LPK kanë qenë shumë të vogla për mos të themë hiq !

134.Nuk je dalluar për punë të mëdha, apo jo ?

135.Nuk je dalluar për trimëri të veqantë në Zvicër (se për në luftë mos të flasim), apo jo ?

136.Nuk je dalluar për një kontribut financiar të jashtëzakonshëm, apo jo?

137.Nuk je dalluar për një shkollë të madhe ose mençuri të jashtëzakonshëm ?

138.Do të thotë nuk ke kontribuar me para, nuk ke kontribuar me gjak, nuk ke kontribuar me mendje dhe u bere SHEF i UÇK-së apo jo ?

139.Si ka mundësi ?

140.Ke mundësi t`ia spjegojshë popullit këtë punë ?

141.Si ka mundësi një djal i ri si ti, pa asnjë rezultat, pa asnjë punë të kryer në UÇK të bëhet shef i UÇK-së ? Dhe madje ti komandojë ata djemt që luftojshin dhe që rrezikojshin jetat e tyre.

142.A të duket kjo anomali ?

143.Si ka mundësi një person si ti që s’ka vepruar hiq në Zvicër të merrë vendime në emër të atyre që luftojshin në terren në Kosovë?

144.Si ka mundësi të jesh shefë i UÇK-së para Ukshin Hotit, Zahir Pajazitit, Adem Jasharit, Behadin Allaqit, Fehmi Lladrovcit, Sokol Dobrunes, Adem Demaçit etj… ?

145.Si është e mundur një djal i ri të behet shef për një kohë rekord pa punuar fare në ato organizata ? Të avancohet në kryesi të organizatës studentore, të universitetit, të LPK-së dhe të UÇK-së ?

146.Të gjithë aktivistët që e njohin Z. Hashim Thaçin e dijnë se nuk ke kurrfar trimnie, nuk ke kurrfar mençuri, por të gjithë e dijnë se je dinak apo jo ?

147.Dinakëria, a është virtyti ose me mirë të them kualiteti i tradhëtarëve?

148. Dinakë si gjyshi i ytë Sinan Idrizi (Thaçi) oficer i OZNA-s e i KOS-it që në kohën e vetë Drenicën e kishte sjellë në gishtë, nipi i tijë Hashim Haxhi Thaçi po e sjellë krejtë Kosovën në gisht me ndihmën e BIA-s e shërbimeve të shteteve të bashkësisë europjane mike të serbisë, a është kështu ?

149.Nese shkojme me kete logjik, kur jane vrare aktivistët e parë dhe shefat te UÇK-së ti ke qen i perzier ne gjitha ato ngjarje?

150.Pa u vrarë ata njerëz, ti nuk ishe bë kur shef politik i UÇK-së !?

151.Kush ka patur interes të vriten krijuesit e UÇK-së !!? Dihet Serbia apo jo ?

152.Si është e mundur që ti edhe Serbia keni patur te njejtat interesa ?

153.Ti dhe Serbia jeni përqendruar në vrasjen e krijuseve të UÇK-së apo jo ?

154.A ka patur interes Serbia të infiltroj në UÇK njerëz për ta kontrolluar?

155.Do të thotë dikush apo një sherbim sekret t’i ka hapur rruget për te ardhur në krye të organizatave të ndryshme apo jo!?

156.Cili oficer të sherbimit te emeroj si drejtor politik të UÇK-së ?

157.Pa u vra Adem dhe Hamez Jashari a të kishë ardhë rendi me u bo shef i UÇK-së ?

158.Pa u vra Zahir Pajaziti, Fehmi Lladrovci, Behadin Allaqi, Ali Uka etj. a të kishte ardhë rendi me u bë shef i UÇK-së ?

159.A e din populli, se Adem Jashari ty Hashim te ka përzen si qenin ?

160.Ti Hashim tradhëtari me bandën tënde Kadri Vesel, Xhavit Halit, Azem Syle a e keni bllokuar edhe parat edhe armët Adem Jasharit?

161.Dhe në tjetrën anë, a e keni mbush Drenicën me lloj lloj propagande kundër familjes Jashari ?

162.A perputhet me librin e shkruar nga Nafi Çegranin një ish-punëtor të UDB-s për teknikat e sherbimit serbe ?

163.Ai shkruante se agjentët e UDB-s janë shitur si patriotë, dhe në anën tjetër kanë denoncuar si tradhetarë patriotët e vërtetë.

164.Teknika tjetër, a ka qenë kur binte ne sy një person shume aktivë, dinamik UDB-a e ka rrethuar me njerëz të vetë ?

165.Për një patriotë 15 spiun kanë gravituar rrethë tij dhe ju kane paraqit si shok.

166.Kur thojnë 15 veta për një njeri që eshte spiun. Do të mbetet spiun pa qen.

167.Populli do t’i besoj atyre 15 vetave e jo patriotit të vetmuar, të izoluar, të denigruar, të deformuar dhe te demoralizuar nga UDB-a.

168.Ju SHIK-u e kishit rrethuar Adem Jasharin dhe e keni shkaterruar psiqikisht me propagandat e juaj.

169.Kjo është metoda UDB-s dhe e SHIK-ut për t’i thyer shpirtërisht, për t’i zhgënjyer patriotët.

170.Ashtu keni vepruar edhe me Behadin Allaqin ?

171.A keni thënë se është njeriu i Serbisë sepse si organizator është dënuar me pak se te tjerët, apo jo ?

172.Ju vete kryesia e LPK-së i keni dhënë emrat të gjithe aktivistëve, ju i keni pasur listat e anetareve !!!

173.Arrestimi masive të 350 anëtareve në gusht1993, a është organizuar nga ju bashkarisht me serbët?

174.Ju kryesia e LPK-së i keni dorzuar listat serbëve ? Mundësi tjera nuk ka !?

175.LPK-ja, a ka qen organizuar në celula treshe (3 veta për një celul)?

176.Nëse një njeri arrestohet mund të flas vetëm për 2 veta, e jo më shumë !?

177.Serbia a ka mundur të percjell me qindra veta ashtu !?

178.Por ju kryesia e LPK-së, a i keni pasur të gjitha informacionet e nevojshme për keto arrestime?

179.Mbledhjen e jashtëzakonshëm në Zvicer anëtaret ju kane akuzuar juve kryesinë e LPK-së për këtë tragjedi apo jo ?

180.Ju jeni përgjegjës se eshte zënë një kompjuter në Kosovë me emrat të aktivistëve te Lëvizjes a është keshtu?

181.Xhavit Haliti dhe të tjetër e humbën ftyrën, u ben tokë a është kështu ?

182.Ne terren në Kosovë tradhëtinë e juaj ja hedhet Behadin Allaqit ?

183.Ju SHIK-u keni akuzuar si njerëz të Serbise : Remzi Hoxhen, Jasharët, Behadin Allaqin, Haradinajt dhe më vonë Adem Demaçin etj,etj… ?

184.Ti dhe SHIK-u keni lëshuar disa letra, disa fotografi në Kosovë për të diskredituar Adem Demaçin dhe patriota të tjerë apo jo ?

185.Specialiteti juaj është patriotët t’i paraqiteni si spiun dhe spiunët e juaj të Serbisë t’i paraqitni si patriota te shqiptarëve?

186.Ty Hashim SHIK-u (UDB-a) ta ka ndërtuar një reputacion, një famë të rrenjshm për të të ngritur si patriotë të shqipëtarëve, kinse ke luftuar etj, etj… Por faktikisht, je patriotë por i Serbisë e jo të shqiptarëve!!!

– POLITIKE

187.Tash të flasim politikisht, Serbia deri në 1996 nuk ishte e interesuar të merrej me qështjen e Kosovës apo jo ?

188.Deri në 1995, Serbia a kishte 2 fronte në Kroaci dhe ne Bosnje?

189.Qellimi i Serbise a ishte të mbahet qetesia në Kosovë deri pas Dejtonit?

190.Ju si njerëz të sherbimeve serbe keni patur urdhër të përcillni situaten sidomos në organizatat patriotike shqiptare si LPK, LFR, LKÇK ?

191.Serbisë nuk i interesonte të hapet një front tjetër në Jug me Kosovën pas atyreve të Kroacisë dhe të Bosnjës, apo jo ?

192.Serbia, a do të kishte shumë veshtirsi të menaxhoj 3 fronte ?

193.A është deshtë rehati në Kosovë për hesapet e Serbisë ?

194.Kush e organizonte atë rehati në Kosovë ?

195.Për ta mbajtur qetesinë, Serbia a përdori Rugovën me LDK për ta kontrolluar terrenin?

196.Pas Dejtonit, ndërkombëtarët a kushtëzuan heqjen e embargos Serbise me disa liri ndaj shqiptarëve ?

197.Për t’i mundësuar heqjen embargos Serbisë, Rugova a firmosi një marreveshje me ndermjetsim të organizatës San Egidio për arsim me Millosheviqin me 1 shtator 1996?

198.Me këtë marrëveshje Serbia a tregoj vullnet të mirë para ndërkombëtarëve?

199.A ishte një sherbim i kryer në favor të Serbisë ?

200.Për heqjen e embargos përveq nënshkrimit, Rugova a bënte lobimi për Serbinë !?

201.Rugova çdokund thoshte Serbia po vuan nga embargo, por Kosova po vuan edhe me shumë, a ishte kështu Z. Thaqi?

201.Pas heqjes së embargos, Serbia a tërheqi ushtrinë nga Kroacia, nga Bosnja dhe i dërgoj në Kosovë?

202.Serbia dërgoj ushtrinë, paramilitarët, policinë, refugjatë serb të Bosnjës, të Kroacise në Kosovë, a është e vërtet ?

203.A e mbushi Serbia Kosovën me forcat e veta ?

204.Serbia, a e konsolidoj pozicionin e vet në Kosovë ?

205.Serbia, a i përqëndroj të gjitha shërbimet sekrete në Kosovë dhe Shqipëri?

206.Serbia, a kishte arrit të krijoj SHIK-un me Bashkim Gazidedën, Mehmet Krajën, Xhavit Halitin, Ramë Maraj, Kadri Veseli, Ismet Kryeziun etj …apo jo ?

207.Ismet Kryeziu ishte në LFRK, LKÇK, LPK, LDK por a ishte edhe këshilltar i Rugovës (kjo ndodh me agjentet e nivelit të lartë prezent në 2 -3 organizata LFRK dhe në LDK) ? shok i ngushtë i Xhavit Halitit.

208.Ibrahim Rugova ishte shumë mir i informuar nga Ismet Kryeziu se çka ndodhte me UÇK në Shqipëri !!!

209.Kishte informacione nga zyra e LDKse në Tiranë?

210.Serbia kishte investuar në ardhjen e Berishes në pushtet me 60 million marka sipas deklaratës së Millosheviqit në 1993?

211.Pasi ishte përfunduar lufta me Bosnjën dhe Kroacin në fund të vitit 1996 fillim te 1997, Serbia ishte e përgaditur për të luajtur lojën e vete, apo jo ?

212.Serbia dhe Greqia, a kishin përgaditur luftën civile në Shqipëri Jug dhe Veri (Tosk/Geg)?

213.Po të pyesi ty ! Pasi je pjes e sherbimit serb, ndoshta je në dijeni për këtë lojë ?

214.Kemi shume elemente të provave që piramidat financiare ishin organizuar nga shërbimet serbe dhe greke, apo jo ?

215.Sot dihet publikisht se Arkani ka ardhur disa herë në Shqipëri dhe është takuar me Bashkim Gazidedën për çështjen e piramidave, a eshte kështu Z. Hashim Thaqi ?

216.Eshtë e njejta gjë për Apostolos Vavilis i shërbimit grek ?

217.A ishte qëllimi i Serbise lufta civile në Shqipëri për t’i pasur duart e lira për veprim në Kosovë ?

218.Por fati ynë ishte intervenimi i shpejt i Italisë, e cila nuk kishte interes në një Shqipëri të destabilzuar e cila dërgonte vala refugjatësh përtej Adriatikut, apo jo ?

219.Në këte rast, a na shpetoj Italia nga lufta civile?

220.Shërbimi i Shqipërise SHIK-u i krijuar nga Berisha, a kishte detyrë të siguroj Shqipërinë ?

221.Misioni i një shërbimit si SHIK-u, a është të mbrohet shteti ?

222.Misioni i nje shërbimit si SHIK-u, a eshte te luftohet armiku i brendshëm dhe i jashtëm ?

223.Pse dështoj SHIK-u i Berishës në ruajtjen e qetësisë në Shqipëri ?

224.SHIK-u i Berishës faktikisht e organizoj shkatërrimin e Shqipërisë?

225. Formuesit e SHIK-ut ishin antishqiprarë, a është kështu?

226.SHIK-u i Shqipërisë organizoj piramidat në Shqipëri me shërbimet serbe dhe greke ?

227.SHIK-u i Shqipërisë organizoj shkatërrimin e Shqipërisë dhe dhe deshti luftën civile ?

228.SHIK-u i Xhavit Halitit,Bashkim Gazidedës, Kadri Veselit vranë patriotët në Shqipëri.

229.Po ju tregoj unë, sepse SHIK-u ishte krijuar nga Serbia nga Stanishiqi (daja Damir Fazlliqit), Simatoviqi, Xhavit Haliti, Ram Maraj me UDB-ashët e tjerë ?

230.Do të thotë shërbimi sekret i Shqipërisë ishte dhe është sot në duar të Serbisë dhe Greqisë apo jo ?

231.Elementet anti-shqipëtar të avancuar nga Bashkim Gazideda dhe Sali Berisha kane pastruar organet e sigurisë nga patriotët shqiptarë, kështu që në SHIK kane dominuar agjentët serbofil dhe grekofil.

232.Kjo është situata reale në Shqipëri, si Partia Socialiste ashtu Partia Demokratike nuk ishin dhe nuk jane kombëtare.

233.Nuk ka djathtist dhe majtist në tokat shqiptare !

234.Ky koncept djathtist dhe majtist është përgaditur nga UDB-a e Serbisë!?

235.Si LPK-ja, si LKK, ashtu LDKja, a kan qen të gjithë komunista?

236.Në Kosovë, Lidhja Komuniste e Kosoves ishte në pushtet .

237.Me vone LKK transformuar në LDK prapë ishte në pushtet nën ombrellën e okupimin serb, a është keshtu ?

238.Çdo okupator krijon shtresën e bizismenëve të vet.

239.Çdo okupator favorizon ekonomikisht njerëzit e vet !?

240.Çdo parti në pushtet forcon njerëzit e vet, si PDKja sot, si LDK dje ?

241.PDKja sot kontrollon gjitha monopolet të import/eksportit dhe të ekonomisë vendore nëse nuk gaboj ?

242.Kush janë ata të PDK që kontrollojnë bizneset në Kosove ?

243.A janë SHIK-asit personët më të besueshëm të pushtetit dhe si të tillë mbajnë ekonominë e vendit në dorë ?

244.Në kohën e LDK SHIK-asit janë thirrë UDB-ash, apo jo ?

245.UDB-ashet dje, SHIK-asit sot kontrollojne firmat, bankat, bizneset, apo jo ?

246.SHIK-asit janë djathtista sepse e kanë kapitalin e Kosovës në duar të veta.

247.SHIK-asit a janë kapitalistat e sotshëm?

248.Në kohën e LDK, UDB-ashet ishin kapitalista ?

249.PDKj a kontrollon biznesin legal dhe ilegal?

250.PDKj a kontrollon makro-ekonomin e Kosoves ?

251.Sot PDK-ja, dje LDK-ja favorizuan njerz e vet, apo jo ?

252.Kush e kishte „pushtetin“ para lufte ?

253.Kush ishin ata bizismen të fortë para lufte ?

254.A e kishte pushtetin LDK-ja dhe pushtuesi serb ?

255-LDK-ja dhe Serbia ushtruan pushtetin e tyre për të krijuar shtresën e tregtarëve të vet si: Bexhet Pacolli, Ramiz Kelmendin, Ekrem Lluka etj… a është kështu ?

256.Millosheviqi, a kishte mandatuar në besim Bexhet Pacollin të qeverise me Trepçën përmes filialit « IMPEX » të Mabetexit bashkë me aksionar grek apo jo ?

257.Bexhet Pacolli si oficer i KOS-it (kjo është folur me një emision në TV serb në Beograd) bashkë me ESAT PUSHKAR nga Bosnja dhe me Damir Fazlliqin, Mishkoviqin, Amoviqin, Tesiqin a privatizuan gjithë Shqipërine ?

258.A ishte arsya pse Berisha largoj Barhi Shaqirin nga SHISH-i ?

259.Bahri Shaqiri (bashkë me SHBA), a kishte hetuar dhe kishte krijuar dosje për lidhjet e familjes Berisha me sekseret serb ?

260.Për 7 vite, sekseret serb Mishkoviq, Fazlliq, Tesiq, Amoviq arrijnë të kontrollojnë sektor të tëra të ekonomis së Shqipërisë si : portet, energjinë, nafta, shkëmbimet tregtare etj…

261.A reaguan amerikanët pas heqjes së Bahri Shaqirit ?

262.Pse Amerika reagojë?

263.Shqipëria është në NATO, por ndikimi i Serbisë dhe i Rusisë është shumë i madhë, a është shqetësuese kjo për SHBA-të ?

264.Roli i drejtorit të ri Visho Lika në fazën e parë, a do të jetë pastrimi i dosjeve kompromituese për Berishën ?

265.Në fazën e dytë, roli i Visho Likës a do të jetë spastrimi i punonjësve patriot të SHISH-it ?

266.A është edhe Esat Pushkari i shërbimit serb si Bexhet Pacolli i afërt me Fazlliqin ?

267.Fazlliqi është nipi i Stanishiqit i cili krijoj SHIK-un e Shqipërise dhe Kosovës.

268.Fazlliqi është nipi Stanishiqit i cili e vu Berishën në pushtet më 1992, apo jo ?

269.Fazlliqi është ndërlidhësi i shërbimit serb në Shqipëri, apo jo ?

270.Fazlliqi është financuesi i fushatës zgjedhor të Berishës të 2005, apo jo ?(30 milion euro)

271.A privatizuan firmën me qindra miliona AMRO në Shqipëri dhe ende sot nuk kane dhënë asnjë cent ?

272.A morrën ALBPETROL gati një miliardë dollar duke konstruktuar një konsorcium tëkomplikuar për t’i fshehur pronarët e vërtetë ?

273.A privatizoj Fazlliqi 50 000 hektar tok në bregdetin shqiptar ?

274.Shumica dërmuese të milionërve të cilët i kanë bankat, sigurimet dhe kapitalin e Kosovës janë të lidhur ngusht me Sërbinë apo jo ?

275.Hashim ! A hyne bashk me Mishkoviqin për të marrur operatorin 4 cellular ne Shqipëri ?

276.A e morre licensën me Mishkoviqin pa kaluar procedurat tenderuese ?

277.A është normale se Serbia mundohet ta mbaj Kosovën me patronet e vet, me djathtistat e vet, me biznesmenet e vet, me kapitalistat e vet?

278.Djathtistat në Shqipëri, në Kosovë janë kapitalistat që posedojnë ekonomin e vendit. Ekonomia e vendit është në duar të shqipfolsëve dhe serbeve fatkeqsisht, a është kështu !!!

279.Në Kosovë të gjithë kanë qenë komunista si LPK-ja ashtu LDK-ja.

280.Luftë ideologjike a mund të ketë në mesin e komunistëve?

281.Pse ndodhë kjo ?

282.Kjo ndodhë ndoshta se janë spiun si shefat e LDK ashtu jane edhe të PDK?

283.Spiunët janë të interesuar të krijojnë perçarje, koklahvitje në popull.

284.Lidhja Komuniste e Jugosllavise ose LDK-ja, a ka qenë e djathtë ?

285.Partia e punës së Shqipërisë, a ka qenë e djathtë ?

286.As Partia Punës, as Lidhja Komuniste e Jugosllavisë nuk kanë qenë të djathta, a është kështu ?

287.A kanë qenë të gjithë komunista ?

288.Rugova a ishte elitë e Lidhjes Komuniste të Kosovës dhe të Shkrimtarëve ?

289.A është maltretuar ndonjeherë Rugova nga Jugosllavia apo Serbia si anti-komunistë ? Jo sepse ishte në kryesi të Lidhje Komuniste të Kosovës !!!

290.Askush në Kosovë nuk është dënuar si djathtist nga Serbia.

291.Pse mashtroni popullin me rrena, me ideoligji dhe koncepte përçarëse ?

292..Pse bëhen këto propaganda Djathtist/Majtist ? kur të gjithë kanë qenë komunista apo jo ?

293..Pse mundohen të krijojnë ndarje dhe përçarje në popull me koncepte fallse ?

294.Interesi i kujt është përçarja në popullin shqiptarë ?

295.A ka qenë interesi i Serbisë që të luftojnë shqiptarët mes veti jo djathtistat, jo majtistat ?

296.Do të thotë shqiptarët të luftojnë njeri tjetrin (por jo Serbinë) nëse nuk gaboj ?

297.Njerzit që përdorin këto fjali jane vetem UDB-asha !

298.Qëllimi i tyre a është të krijojnë kushtet për ballafaqim mes shqiptarëve në Kosovë ?

299.Shqiptarët të luftojnë mes veti por jo Serbinë.

300.Çdo term që i ndanë shqiptarët është promovuar nga UDB si djathtist/ majtistet, Kuq/Blu, fshatar/qytetar, UÇK/LDK, Drenica/Dukagjini, Jug/Veri, Tosk/Geg a eshte keshtu ???????

Shqipetar mos shikoni partia dhe idelogjia, e vetemja parti eshte drejtesia dhe realiteti!!! Nuk duhet te mbrohet e keqja !

301.Nëse shikojmë, Hashim Thaçi i ka përdor gati të gjitha antagonismat apo jo ?

302.Zotëri Thaçi ke krijuar shumë përçarje në popullin shqipëtar, a është keshtu ?

303.Jo fondi i UÇK-së, Jo fondi 3%, Jo UÇK-ja, Jo FARK-u, Jo qeveria ime, Jo qeveria e Bukoshit, jo PDK, jo LDK, jo ne fshatarët, jo qytetarët, jo Drenica, jo Dukagjini etj, etj…

304.Sot Hashim, a je bashkë me Bukoshin në qeveri ?

305.Dje Hashim, a i thojshe Bukoshit është tradhëtar ?

306.Dje Hashim, a i thojshe Bukoshit hajn ?

307.Dje edhe sot, hajnat, tradhëtarët jane të bashkuar për të qeverisur popullin si bagëtin.

308.Dje, sot dhe gjithë herë tradhëtarët do të jeë bashk !

309.A e dini, pse ???

310.Sepse Serbia i bashkon punëtorët e vet.

311.Qëllimi i UDB-ës, SHIK-ut a ka qen të bëhet luftë civile me keto ndarje?

312.Unë them është vetëm një ndarje : Tradhëtarët dhe Atdhetarët !!!!

313.Unë them baza e LDK është shumë e mirë sepse 99% popullit ka qen LDK.

314.Nëse them LDKja në tëresi është e keqe, i bie me thënë populli im është i keq !

315.Unë them baza e LPK-së është shumë e mirë sepse ka sakrifikuar me dekada për Kosovën.

316.Por them shumica e antarëve të kryesisë së LDK jane si shumica e kryesisë së e LPK do te thote njerëz të Serbise !?

317.Sepse Serbisë i ka interesuar të kontrolloj kryesit të strukturave partiake dhe organizatave ?

318.Serbisë i ka interesuar të kontrolloj kryesine e LDK, të LPK, të LFRK, të LKÇK, të Unionit Studentor.

319.Serbia duke shtih kokat e UDB në krye të partive e organizatave ka kontrolluar gjithe popullin e Kosovës.

320.Eshtë e njëjta gjë edhe në Shqipëri, dy partitë kryesore në Shqipëri jane anti kombëtare?

321.A është kjo arsyeja, pse shërbimet sekrete të Evropës zhdukun 700 dokumente të Wikileaks për Shqiprinë dhe Kosovën data 1 shtator 2011 ? (Shqiperia.com)

322.Publikimi i këtyre informacioneve rreth Shqipërise dhe Kosovës ishte rrezik sepse mundte të ndodh revolucioni si në Egjipt ?

323.Revolucioni në Egjipt filloj pas informacioneve të Wikileaks, apo jo ?

324.Populli në Egjipt kuptoj se Mubaraku dhe sherbimi sekret punojshin per Izraelin, apo jo ?

325.Evropa kishte frige të njejtën gjë për Shqipërine dhe Kosovën.

326.Nëse populli, kombi shqiptar kupton dhe verteton se agjentet e Serbise qeverisin Kosovën dhe Shqipërine atëhere pritet të ndryshoj çdo gjë.

327.Partitë kryesore në Shqipëri bëjnë propagandë kundër një parti patriotike.

328.Aleanca Kuq e Zi sipas Wilileaks, bllokoj realizimin e shpejt dhe pa kushte të të gjitha pretendimeve që Greqia ka patur historikisht ndaj Shqipërise ! (Wikileaks 7shtator 2011)

329.Kreshnik Spahiu pengoj tradhëtinë e Berishës për dhënien e ujerave territoriale të Shqipërisë Greqisë.

330.Komisioni i parlamentit Grek për politik të jashtem thotë duhet te punohet shumë për të neutralizuar Kreshnik Spahiun dhe Bamir Topin.

331.Komision vazhdon duke thënë se armik numër një është Kreshnik Spahiu, apo jo ?

332.Serbia ka të njejtën pikepamje dhe ka dhën detyrë gjithë agjentëve të vet në Kosovë, në teren dhe në parti politike që të behet propagandë kundër Kreshnik Spahiut.

333.Kjo, ju mundëson të kuptoni pse bëhen bashkë disa individ apo parti kundërshtare në Kosovë, Shqipëri kundër një personi apo një strukture patriotike shqiptare.

334.Në Kosovë dhe në Shqipëri strukturat politike në duar të Serbisë do te trillojnë propaganda kundër nje rrezik i mundshem si AKZ të Kreshnik Spahiut.

335.Shqipëria, a është duke pranuar një marreveshje me Serbinë për luftën kunder terrorizmit ? (25 tetor 2010 gazeta zhurnal)

326.UÇK a ishte terroriste për Serbinë ?

337.UÇKombetare në Maqedoni a ishte terroriste për Serbine ?

338.Spasoje Vuleviq shef i antiterrorit të Serbisë ishte në Shqipëri më 29 tetor 2011 ?

339.Çka kërkoj në Shqipëri ?

340.Spasoje Vuleviq, a ishte organizator i vrasjeve të shqiptarëve në Brodec të Maqedonisë ?

341.Ky eshte realiteti i hidhur apo?

342.Pse shërbimet shqiptare janë në dorë të njerzëve të Serbisë dhe të Greqisë ?

343.Shqipërisë, a i është kërkuar llogari për dhënjen informacioneve të NATOs sherbimit serb dhe rus më 25 mars 2012 ?

344.SHISH dhe SHIU deri në 2011, a kanë derguar oficer të shërbimit në shkollim në Rusi tek FSB-ja (ish KGB)?

– Berisha si djathtist i flaket !

345.Berisha i cili flet non stop kundër komunizmit dërgon oficerët e shërbimit të Shqipërisë në Rusi tek sllavo-komunistët , çka i thuet kësaj pune ?

346.Më 19 prill 2012 delegacioni i sherbimeve të NATO-s i kryesuar nga Philip Ritcheson, a kërkon llogari Sali Berishës dhe Ylli Zylës shef i SHIUshtarak?

347.Shef i shtabit kundëradmirali Kristaq Gërveni, a bashkpunon në shit/blerje të armatimit me serb e malazez?

348.Shef i SHISH (SHIK-u i ri) dhe SHIU shërbim informative ushtarak, a i raportuan Damir Fazlliqit para admiralit amerikan Fixherald? Damir Fazlliqi është nipi i Stanishiqit shef i shërbimeve serbe.

349.Gjithë importi i rrymës në Shqipëri dhe në Kosovë bëhet nga Fazlliqi dhe Amoviqi ?

350.Ti Hashim, a ke dhënë gjithë importin e rrymes Fazliqit !? A është e vërtet ?

351.Kjo është Shqipëria e 2012, por në kohë e mjegullt të transicionit 1995/99 çka ka ndodhur ?

352e.Sot është e sigurt dhe konfirmohet për çdo ditë se SHIK-u ka vrarë patriota në Shqipëri, a është kështu apo jo ?

353.SHIK-u i Kosovës është formuar të njejtën kohë si degë te SHIK-ut të Shqipërisë ?

354.SHIK-u faktikisht a është emërtimi i UDB-s në trojet shqiptare?

355.Kur flitet për vrasjet e patriotëve në Shqipëri nga Kosova apo Maqedonia nga SHIK-u. ju SHIK-u i Kosovës ishit urdhëdhënsit apo jo ?

356.A është kjo arsyeja, që maqedonët konsiderojn vetin të fortë dhe bejnë presion ish-ushtarëve të UÇKombëtare në Maqedoni ?

357.Maqedonët sipas veteranëve të UÇK-së, thojnë haptas nëse nuk jeni të dëgjushëm mund të merrni plumb në kokë nga shërbimi maqedon si në Kosovë, ashtu në Shqipëri ?

358.Pse ndihen komod shërbimet maqedonë dhe serbë ?

359.Kjo, a do të thotë se në Kosovë dhe në Shqipëri janë serbofilat në krye të shërbimeve ?

360.Kush është në krye të shërbimeve në Kosovë dhe Shqipëri, a janë SHIK-isitat ?

361.Në Kosovë, a është Ilmi Reçica n°2 i SHIK-ut ?

362.Ilmi Reçica, a është shok i ngushtë i shef shërbimit sekret Sasha Mihallkov ?

363.Sasha Mihallkov ka kordinuar shitjen e drogës në Çeki me vllaun e Ilmi Reçicës në Prag.

364.Ilmi Reçica me Petrit Amin patën mundësuar arrestimin e Princ Dobroshit për t’ia marrë klientët, apo jo ?

365.Njëjtën gjë bërën për Qorrin e Ferizajit !

366.SHIK-u me shërbimet Maqedone vranë Harun Aliun (Kushtrimin) me 12 maj 2010, apo jo ?

367.Pas një kohe të shkurtër më datën 21 qershor 2010, a vrau 4 veta tjera në Kosovë në rrugën Viti-Kllokot ?

368.Tre shqiptar të Maqedonisë, një shqiptar i Kosovës ?

369.Qenan Ademi, Qazim Bakija, Qemal Agushi, Bardhyll Fetahu jane vrare nga SHIK-u a po ?!

370.Pse u vranë nga SHIK-u ?

371.Sepse kanë qenë ushtar lirie të UÇK-së si Haruni ?

372.Kjo është arësyeja, pse trimerohen maqedonët apo ?

373.Maqedonët mund t’i frigojnë shqiptarët duke ju thënë se ju vrasim si në Kosovë ashtu në Shqipëri !!!!

374.Numër dyshi i shërbimit të Kosovës SHIK Ilmi Reçica krahu i djathtë i Xhavit Halitit dhe Kadri Veselit është shok i ngusht i Sasha Mijallkovit !

375.A janë forcat anti kombëtare në krye të popullit shqiptar ?

376.A jeni ju SHIK-istat apo UDB-ashët që keni situaten nën-kontroll ?

377.Sepse ju keni njohur personalisht aktivistët të Lëvizjeve; LKÇK, LFRK, a është kështu apo jo ?

378.Në fillim të luftës, Holbruk a ishte takuar me Millosheviqin për t’u informuar për situaten në Kosovë?

380.Millosheviqi dhe Stanishiqi, a kishin garantuar se gjendja në Kosovë ishte nën kontroll?

381.A kishin garantuar se partite legale si LDKja jane ne kontroll, dhe se ishin duke punuar për t’i infiltruar një grusht terrorista, a është kështu apo jo ?

382.Pas takimit me Millosheviqin, Holbruk a kishte deklaruar se çështja e Kosovës regullohet mbrenda Serbisë/ Jugosllavise?

383.Do të thotë jo Pavarësi shtetrore të Kosovës por vetem një autonomi, a është kështu ?

384.Rrjedhoja e këtij mendimit, a ishte se personat të cilët luftuan organet e sigurisë serbe nuk emerohen ushtar të lirisë por cilesohen « terrorista » ?

385.Gelbard në emër të SHBA, a kishte deklaruar « UÇK-ja është terroriste »?

386.Menjëher pas kësaj deklarate, a filluan masakrat në Kosove ?

387.Millosheviqi deklaronte për UÇK « është një grup i vogël të terroristave » apo jo ?

388.Rugova a deklaronte UÇK është « një grup i vogël ekstremistësh »?

389.Këto komente ishin për ti ja mbush mendjen diplomatëve ndërkombëtar se UÇK është vetëm një grusht i vogël destabilizues ?

390.Rugova a deklaronte : « UÇK është elementë destabilizues për rajonin » ?

391.Rugova a kishte deklaruar se një grup i vogël ka për qëllim shkatërrimin e Serbisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë për të krijuar një shtet të madhe Shqiptare ?

392.Rugova a ka deklaruar ndonjëhere në mediet ndërkombetare që Serbia është destabilizuese në Ballkan ? Jo

393.Pse jo ?

394.Me këto deklarata Rugova a konfirmonte diplomatëve se LDK ishte në vijën e Beogradit karshi UÇK-së apo jo ? Sepse si Beogradi ashtu Rugova deklaronte se UÇK është ekstremiste.

395.Partia e Popullit Shqipetar në Kosove LDK-ja, sepse shumica e popullit ishte në LDK.

396.Kur deklaron Serbia dhe LDK si parti masive të shqiptarëve : « UÇK është terroriste ! », ndërkombëtarët çka duhet të deklarojnë ?

397.Rugova përdorte retorikën e Millosheviqit karshi UÇK-së nese nuk gaboj ?

397.Millosheviqi ka thënë « terroriste », Rugova ka thënë « ekstremiste » !

398.Millosheviqi ka thenë për UÇK janë « pakicë », Rugova ka thënë janë « nje pakice »!

399.Për një grusht njerzish a prishet shteti ?

400.A lejohet te prishen 3 shtete nga një grup i vogël ?

401.Natyrisht se nuk prishet shteti i Serbise, me keto deklarata Rugova i ndihmonte shumë Millosheviqit apo jo ?

402.Çka deklaronte Millosheviqi Holbrookut. A deklaronte edhe Rugova ?

403.Millosheviqi i kishte treguar Holbrookut se LDK ishte nën kontroll të fortë. Por kërkonte kohë për të infiltruar edhe UÇK, a është kështu apo jo ?

404.Millosheviqi lypte kohë për këtë pune ?

405.Qëllimi ishte infiltrimi i UÇK-së ???

406.Pas masakrave të Jasharëve, a u përhap kryengritja në gjithë territorin e Kosovës?

407.Kjo a i befasoj të gjithë diplomatët e huaj ? sepse kishin besuar informacioneve të serbëve : kinse regulohet situata leht me disa familje dhe çdo gjë qetesohet.

408.Në këtë rastë diplomatët Amerikan, a menduan se sherbimi serb i ka mashtruar duke thënë se jane pakice, nji grusht njerzish?

409.Nuk kanë dal te verteta fjalet e Millosheviqit dhe të Rugovës se UÇK është pakice ?

410.Sepse UÇK kishte një përkrahje nga e gjithë populli i Kosovës, radhët e UÇK a u rritën shumë shpejt?

411.Kur filluan masakrat në shumë vende Administrata Amerikane e Madeleine Albright kishte përgaditur vendimin për ta sulmuar Serbinë apo jo ?

412.Amerikanët për të stabilizuar situatën, dhe të forcuar pozitën e Rugoves i kontestuar politikisht në Kosovë kerkuan që të bëhen zgjedhjet e 22 mars 1998 ?

413.Sepse ishte gjithmon opcioni i negociatave për ndërprerjen e luftës, apo jo ?

414.Albright kishte menduar të validoj një intervenim për të bombarduar Serbine me 25 mars 1998 në samitin e ministrave të NATOs në Romë apo jo ?

415.Rugova për ta shpëtuar Serbinë nga bombardimet e NATOs çka beri ?

416.A e dini ?

417.Më 23 mars 1998 ne ora 9 të mëngjesit dërgoj krahun e djathtë Fehmi Aganin për të firmosur protokol marrëveshjen për arsim me ministrinë e arsimit të Serbisë !?

418.Me këtë marreveshje Serbia, a shpëtoj nga bombardimet duke deklaruar u morrem veshë me shqiptarët?

419.Albright, a ishte irrituar nga kjo marreveshje sepse e dinte që është bërë vetëm për të fituar kohë nga Serbia?

420.E njëjta marreveshje për arsim, a e ndihmoj 2 here Serbine : për heqjen e embargos dhe për evitimin e bombardimeve?

421.A është e çuditshme nga LDK që të nisë një person për të takuar ministrin e arsimit të Serbisë ?

422.Pse nuk e dërgoj ministrin për arsim të Republikës së Kosovës Muhamet Bicën ?

423.LDK deklaronte pandërpre që respekton institucionet e Kosovës, po pse nuk i respektoj për këtë marrëveshje ?

424.Nuk ka pasur kohe Muhamet Bicaj ?

425.Apo Rugova ishte friguar se po bombardohet dërzhava ?

426.Ajo marrëveshje, a pretendon se Kosova është pjes e Serbisë?

427.Pse LDK nuk i ka spjeguar popullit këtë punë ?

428.Sipas marrëveshjes lirohen objektet shkollor ; dhe punëtorët e arsimit të Kosovës marrin pagat nga minstria e arsimit të Republikës së Serbisë, çka nënkupton kjo ?

429.A nënkupton se arsimi i Kosovës është pjes e arsimit të Serbisë ?

430.Me një anë, Rugova deklaronte pavarësi dhe në tjetrën anë firmoste marrëveshje (23/03/1998) ku pranon Serbinë si shtet dhe Kosovën si pjes të sajë, a është kështu juridikisht ????

[b]431.A janë dërguar ftesa 1998 nga Markoviqi,dhe Milutinoviqi për të biseduar për një Autonomi të gjerë ?[/b]

432.A ka prezantuar edhe Christopher Hill në bisedime për autonomi substanciale në 1998 ?

433.Rugova ishte për bisedime me Serbinë, por Rugova a kishte i thënë Christopher Hillit ? « populli, militantet dhe aktivistet jane kunder. »

434.Rugova a kishte thënë duhet të bisedohet më vonë Christopher Hill?

435.Ashtu edhe Holbrooku kishte thënë si Christopher Hill më vonë sepse janë duke u bërë disa punë në teren apo jo ?

436.Cilat punë u bëjshin në terren o Hashim !?

437.Më duket puna jote ishte duke u bëë, apo jo ?

438.Puna e infiltrimit !

439.Ti në mars 1998, erdhe në Kosovë, apo jo ?

Për të evituar përhapjen e konfliktit, Richard Holbrook dhe Robert Gelbard jane munduar të shpëtojn proceset duke aranzhuar takimin për bisedime rreth nje autonomie Rugova/Millosheviq. (me dyer të mbylluara me 13 maj 1998, mund të lexoni associated press 13/05/1998)

440.Rugova nuk ishte peng i Millosheviqit apo jo?

441.Takimi Rugova/Millosheviq 1998 ishte organizuar nga Holbrooku apo jo?

442.Rugova, a vazhdonte punën e tij për të kontrolluar UÇK?

443.Rugova, a deklaronte më 20 qershor 1998 ( agjensia Reuter), UÇK duhet të jetë nën kontroll të partive politike ? (sepse partite politike ishin nën kontroll të Serbisë).

444.Rugova, të njejtën ditë a thoshte se anëtarët e UÇK duhet të jenë përgjegjës për veprimet e tyre ndaj forcave serbe ?

445.Kjo, a nënkupton arrestimin e djemve të UÇK?

446.Rugova, a e permbylli fjalinë duke lajmëruar se duhet një marrëveshje ndërkombëtare dhe duhet të respektohet nga të gjithë por që duhet kohë !?

447.Sipas Djuro Cepic këshilltar i gjeneralit Lazareviq në Gjykaten Ndërkombëtare të Hages, ai a deklaronte se ishin duke bërë operacione speciale për të siguaruar terrenin në Kosovë vitin 1998?

448.A ishte ajo arsyeja, pse Serbia dhe Rugova kerkojshin kohë ?

449.Djuro Cepic a deklaronte që në vitin 1998 është punuar në aspektin e sigurisë, të shërbimit për të pasur bisedime të drejt për drejta me shqiptarët?(dokumenti 070302FE Fleta 10957 IYCT Wolfgang Petrisch gjykata Hagës).

450.Intervista me 04/06/2012 e Momir Stojanoviq drejtor i VBA (ish KOS) Agjensia Ushtarake e Sigurisë pasues i Aca Tomiq nuk zbuloj sesi spiunët serbë ishin infiltruar në të gjitha organizatat e Kosovës të cilat kishin për qellim bashkimin kombëtar shqiptar, a është kështu apo jo ? (mund ta shikoni ne google 04/06/2012 TV Svet Plus)

451.Interesi i çdo shërbimit, a është të infiltroj në krye e jo në bisht ?

452.A përputhet kjo me ty o Hashim?

453.A erdhë pikerisht në 1998 ne krye të UÇK, pa bë gjë ?

454.A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK, para Fehmi Lladrovcit që ishte organizatori numër një në diasporë ?

455.A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK, fal vdekjes së Jasharëve të cilit ishin të pa-zëvendësushem në Drenice e tërë Kosovën ?

456.A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK, fal vrasjes së antarëve të Shtabit Qendrorë dhe të Ilir Konushevcit i cili kishte përgjegjësinë e lidhjes Shqipëri/Kosovë ?

457.A erdhe pikërisht në 1998 në kry të UÇK ,fal ekzekutimin nga ti duar lidhur të shefit politik të UÇK Behadin Allaqin ?

458.Erdhe në Mars 1998 me duar në xhepa dhe u bëre SHEF !!!???

459.Diçka shumë e çuditshme po më duket !?

460.Pa bë gjë, erdhe si parashutist në krye të UÇK-së !?

461.Shërbimi serb ka infiltruar në krye të LPKse, LKÇK, UÇK, Lëvizjes për Bashkim e tjere, a është kështu ?

462.A spjegohet puna, sesi shqiptarët ishin kundër Autonomisë 1997 dhe 1998 ?

463.Madje janë munduar ta përulin Adem Demaçin i cili kerkonte një Konfederatë Balkanike Kosovë-Serbi-Mal Zi para se të fillojnë masakrat. Kur filluan masakrat Demaçi kishte kërkuar vetem pavarësi dhe asgje tjetër.

564.A ishte ajo arsye pse Serbia dhe ndërkombëtaret kishin kërkuar me këmbngulje largimin e Adem Demaçit nga përfaqesia e UÇK?

465.Serbët dhe ndërkombëtarët, a kërkuan edhe çbërjen e LPK dhe LKÇKse sepse LFRK ishte shkatërruar nga UDB-ashtët e LPK-së.

466.LPK është shkatërruar pas lufte në Prizren me organizim të Xhevat Bislimit, Ibrahim Kelmendit dhe Bardhyl Mahmutit duke krijuar nje parti tjetër PBD.

467.LKÇK kishte detyrë Remi ta shkatërrojë.

468.Por sipas shume informacioneve kokat e LKÇK kanë marrë disa miliona marka pas luftës për shpërbërjen e oganizatës nga Anglezët (të cilët kishin rajonin e Prishtinës dhe Llapit).

469.Si spjegohet që më 1999 ishin të gjithë dakort të hyjnë në bisedime në Rambuje për një Autonomi të Kosovës përveq Adem Demaçit?

470.A ishte vetem Demaçi që prishte punë për këtë Autonomi ?

471.A bëhet ftesa për bisedime për një Autonomi Substanciale të Kosovës në Rambuje?

472.Pse përfaqësuesit e Kosovës nuk e refuzuan ftesën për « Autonomi » ?

473.Mund të lexoni arkivat e Gjykatës së Hagës për Jugosllavi të Wolfgang Petrisch.

474.Pyetjes gjykatsit në Hag Wolfgang Petrisch i cili ishte ndërmjetsues : « a ka qene e kjart për delegacionin shqiptar që nuk negociohet për pavarësi por për një Autonomi të gjërë ? »

Wolfgang Petrisch thotë të gjithë delegatët shqiptar kanë dijeni se nuk ka pavarësi dhe nuk ka ndarje nga Jugosllavia dhe Serbia.

475.A është kështu Hashim?

476.Demaçi, a e kishte mirë kur tha ata që e nënshkruan këtë tradhëti nuk duhet të lejohen të mirren me politik në Kosovë ?

477.Nuk duhet t’i lejohet e drejtat civile atyre njerëzve që ishin pjesmarrës në Rambuje, sepse na tradhëtuan, apo jo ?

478.Grupi i Kontaktit, a kishte propozuar paraprakisht me 30 janar 1999 të panegociushme sovranitetin dhe integritetin territorial të Serbisë/Jugosllavisë?

479.Dhe në fillimi të bisedimeve BE me 10 shkurt 1999 kishte garantuar Serbinë që do të ruhet sovraniteti dhe integriteti I shtetit, a është kështu ?

480.Pse hyrët në bisedime kur keni qenë të informuar se nuk ka Pavarësi ?

481.Pse hyret ne bisedime kur keni qenë të informuar se statusit është vetëm « Autonomia » ?

482.Pse nuk është thirrë në Rambuje Ukshin Hoti baba i UÇK-së ?

483.Pse nuk i vuat kushte Serbise lirimin e Ukshin Hotit njeriu i diplomuar në Universitetin Amerikan të Harvardit për politik dhe baba shpitëror i UÇK-së ?

484.Ukshin Hoti përveq shkollës kishte vuajtuar 3 here burgjet e Serbisë për çeshtjen e Kosovës dhe ishte inicuesi të organizimit ushtarak në 1991.

485.Pse nuk e thirrët Adem Demaçin ?

486.A u friguat se me këta njerëz nuk ka tradhëti ?

487.Pse askush nuk i ka kushtuar rëndësi Ukshin Hotit ?

488.Pse Hashim shkove për të negociuar autonomine në emër të UÇK-së ?

489.Pse delegacioni i UÇK shkoj të negocioj autonomine ?

490.Prej kujt e morre pëlqimin ?

491.Kush ju dha mandatin për të biseduar autonomin ?

492.A keni marrë vetë vendimin ?

493.UÇK-ja e politikës dhe e logjistikës ?

494.UÇK-ja e hajnisë dhe e tradhëtisë !!!

495.Vetëmem një pyetje Hashim, UÇK-ja a luftoj për autonomi ??????????

496.A ke mundësi t’i informosh ushtarët e UÇK se për çfar qëllimi është luftuar në Kosovë ?

497.Pyetjes gjykatësit destinuar Wolfgang Petrisch : « çka ka ndryshuar për disa muaj në UÇK? » *UÇK-ja ishte për pavarësi në 1998, tash vijnë në shkurt 1999 e bisedojnë autonomin, a është kështu ?

498.Wolfgang Petrisch thotë se është punuar në aspektin e sigurisë nga ana serbe për keto bisedime ?

499.Çka do të thotë kjo ?

500.Çka nenkupton kjo përgjegjje ?

501.A do të thotë kjo se spiunet e Serbise e infiltruan UÇK dhe shkuan të përfaqësojnë UÇK në Rambuje?

502.Kush ishin ata njerëz që përfaqësuan UÇK?

503.Pse asnjë përfaqësues i UÇK në Rambuje nuk kishte luftuar?

504.Pse asnjë luftetar nuk ishte prezent në Rambuje ?

505.Kush ishin ata njerëz që përfaqesuan UÇK për bisedimet e Autonomisë?

506.Wolfgang Petrisch a thotë se Serbia ka punuar me shërbim sekret (ne aspektin e sigurisë) për keto bisedime të Autonomise ?

507.Xhavit Haliti a ka luftuar ?

508.Azem Syla a ka luftuar ?

509.Kadri Veseli a ka luftuar ?

510.Jakup Krasniqi a ka luftuar ?

511.Ram Buja a ka luftuar ? I cili ishte ministri i Rugoves deri në gjysëm të luftës.

512.Si ka mundësi Ram Buja të qëndroj midis Prishtinës ?

513.Serbia, a ka qen në dijeni që vëllau i tij Shukri Buja ishte komandant i UÇK për zonën e Nerodimes ?

514.Serbia, ka qen e informuar per keto dhe ka lenë rehat Ram Bujën !?

515.Diçka e çuditshme po më doket mua !?

516.Me fal gabova, ne fakt po del tash se komandant gjeneral major Shukri Buja paska bërë shumë deklara për prokurorët e huaj kundër UÇK dhe komandantave të UÇK?

517.E verteta vonon por del gjithëherë, apo jo ?

518.A shkuan në Rambuje njerëz të cilët nuk treguan asnjë kontribut ?

519.Kontributi i tyre ka qenë i orientuar ndaj Serbise apo jo !!!!

520.Kontribut i tyre, a ka qenë të pozicionohen nëper Hotele të Tiranës dhe ta sabotojne luftën e UÇK-së ?

521.Kontribut i tyre, a ka qen të vjedhen paret të dedikuar për UÇK?

522.Kontribut i tyre në luftë, a ka qenë të percjellin luftën nga televizioni ?

523.Të njejtit këta të Tiranës deklarojshin Rugova duhet ti vesh çizmet dhe të hyjë në mal dhe vetë qëndrojshin nëpër Hotele luksoze?

524.Kontributi i tyre, a ka qenë të kalojnë nata me prostitutka kur populli u masakronte !?

525.Kjo është kontributi i krahut politik dhe të logjistikës së UÇK a është kështu?

526.A është më mirë të thuet krahu i cili tradhëtoj UÇK? Krahu i tradhëtisë !!!!

Ne Rambuje

527.Ti Hashim a pranove shkatërrimin e UÇK?

528.Më 18 shkurt 1999 në Rambuje, ti Hashim ke pranuar çarmatosjen dhe shkatërrimin e UÇK para diplomatëve !!!!!

529.Populli mund të verifikoj në internet google gjykatën e Hagës, intervistën e Wolfgang Petrisch IYCT dokumenti 070302 FE, fleta10862, reshti 20.

530.Parashutist i UDB nga Zvicra Hashim Tadiqi bënë punën e UDB shkatëron UÇK!!!

531.A është kjo merita më madhe e jotja ?

532.Çfarë medaljeje do të jepë Serbia për këtë punë ?

533.Ushtria e Millosheviqit nuk kishte mundur t’a çarmatos aq lehtë UÇK?

534.Ti e bëre !!!

535.Bravo sukses i madh !

536.Pse pas luftës ke gënjyer gjithë ushtarët e UÇK?

537.A ke rrenjt duke thënë ndërkombëtarët po kërkojne demilitarizimin ?

538.Nuk ka çarmatosje por vetem demilitarizim, a është kështu ?

539.Në fund, a është çarmatos UÇK?

540.Pse nuk ke treguar, që ti je tradhtari që firmosë shkatërrimin e UÇK?

541.Me fal harrova, askush nuk i thotë vetit tradhëtar !

542.A je ti protagonisti i sabotimit dhe shkatërrimit të UÇK?

543.Në Rambuje, a permenden Forcat e Sigurise të Kosoves pas shkatërrimit të UÇK?

544.Sot a ekziston UÇK?

545.Po sot, a ekziston FSK në kuadër të vetqeverisjes administrative të Kosovës ?

546.Do të thotë e implementove marreveshjen e Rambujes me shkatërrimin e UÇK dhe krijimin e FSK ?

547.FSK-ja, a ka statut të ushtrisë ? Jo

548.Pse jo ?

549.Pse Shteti Vatikanit me 110 ushtar ka statutin e ushtrisë ?

550.Pse ne s’kemi të drejtë ta thirrim ushtri FSK?

551.Pse nuk i thua popullit se nuk jemi shtet dhe për këte arësye nuk mund të ketë statusin e ushtrisë FSK-ja ?

552.Kush nuk na lejon ta thirrim ushtri ?

553.Forca të Sigurise ka Palestina dhe Hong Kongu (nën sovranitetin izraelit e Kinez) apo jo ?

554.Ndoshta nuk na lejon statusi i Autonomisë ?

555.Kjo z. Thaqi, a nënkupton se nuk jemi shtet ?

556.Çdo shtet a ka ushtrine e vet ?

557.Pse e gënjen popullin për çdo gjë ?

558.A je ti hajni i fondit, a je ti sabotatori, a je ti shkatërruesi i UÇK, si guxonë ti të flasësh në emër të UCK-së ?

559. Ti nuk ke asnjë të drejte të thirresh si krahu i luftës !

560. Ne luftë, nuk ke luftuar !

561. Jashtë frontit ke sabotuar !

562.Në Tiranë ke vjedhur !

563.Në Rambuje ke tradhëtuar !

564.Ti mund ta qujsh vetin vetem si « KRAHU I TRADHETISE » dhe asgje tjeter !!!

565.Gjithë populli do të thirrë tradhëtar !

566. Do të mbesish tradhëtar në histori të shqiptarëve !

567.Mund ta ngushllojsh vehten me historin serbe, sepse do të mbesish heroj i Serbise si Esat pashë Toptani miku më i madhë i Serbisë.

568.Me 22 shkurt 1999, parimisht gjithe delegacioni i Kosoves ishit pajtuar për një Autonomi ?

569.Më 22 shkurt 1999, shef i delegacionit të Serbisë Markoviq a dërgon një letër bashkorganizatorëve të Rambujes Vedrinit dhe Cookit ?

570.Çka shkruan ne atë letër Markoviqi?????

571.Markoviq pranon krijim e një qeveri të përkohshme të Kosoves, a është kështu Z. Hashim Thaçi ???? (mund të gjeni këtë në të njejtin dokument me google 070302 FE).

572.A është katastrofë kjo z. Thaçi ?

573.Serbia pranonë dhe ja besonë Hashim Thaçit formimin e qeverisë së përkohshme, a eshte e vërtet zotri Thaçi ??????

574.Mund ta verifikoni këtë informacion në dokumentet të Hagës për Wolfgang Petrisch, dokumenti është 070302 FE, IYCT.

575.Bëhet qeveria e përkohshme e Thaçit me kërkesën e Serbisë.

576.Natën e 22 shkurtit 1999, a jane mbledhur shefat e shërbimeve për këtë punë ?

577.Eshtë thirrur takimi i ekspertëve (shërbimeve) për të biseduar rreth qeverisë së përkohshme, a ishte prezent Xavier Bou De Marnac, Frenki Simatoviq dhe të tjerë ?

578.Të nesërmen me 23 shkurt 1999, Z. Hashim Thaçi ke shkruar një letër Vedrinit në emër të gjithë delegacionin shqiptar ku pranoni autonominë substanciale ? ky dokument gjindet me motor të kërkimit mozilla firefox mund ta kerkoni : SommaireDocKosovo (pika 21).

579.Kjo, a është tradhëtia më e madhe shekullore për shqiptarët ?

580.Pas çarmatosjes së UÇK, ti pranonë që Kosova të mbetet nën Serbi !!!!?????

581.Shefi i UÇK pranonë shkatërrimin e UÇK!?

582.Shefi i UÇK pranonë Kosovën nën Serbi !?

583. Ju delegatët e Kosovës a e pranuat Kosovën nën Serbi ?

584. Populli i Kosovës është mësuar me delegatët e vet !!!

585. Populli i Kosovës është mësuar me politikanët e vet !!!

586. Populli i Kosovës ka vuajtur gjithë here nga politikanët e vet !!!

587. Delegatet te Kuvendit te Kosoves a kishin votuar me 1989ten amendamentin e cila mundesoj heqjen e Autonomise Krahines se Kosoves ?

588-A na thojshin delegatët tonë shqiptar se nuk është gjë ?

589.A na thojshin nuk humbim asgjë me heqjen e autonomisë?

590. Rambujeja ishte lavdëruar nga ata të cilët e pranuan tradhëtine, sikur 1989 me autonominë.

591.Rambujeja ishte pranimi historik nga pala shqiptare se Kosova është e Serbisë.

592.Në Rambuje shqiptarët pranuan sovranitetin e Serbisë mbi Kosovën, a është kështu?

593.As në konferencën e Berlinit 1878, as ne konferencën e Londrës 1913, as ne konferencë të Versajit 1919 nuk është legjitimuar kolonizimi i Kosovës nga pala shqiptare apo jo?

594.Tashë na shesin patriotisëm njerëzit të cilët e bënë tradhëtinë !

595.Ditën që pranuat autonominë substanciale krijuat qeverinë e përkohshme me leje të Markoviqit, a është kështu ?

596.A ishte paraparë sipas kapitulit 1,neni XI të kushtetutës së përkohshëm të Kosoves në Rambuje që një vetëqeverisje substanciale hyn në fuqi pas nënshkrimit të marrëveshjes ?

597.Vetëqeverisja ishte qeveria jote e përkohshme Z. Thaqi !

598.Qëllimi i qeverisë, a ka qen të punoj për të realizuar vetëqeverisjen, autonomin në kuadër të Serbisë ?

599.Për të realizuar autonomin, a duhet të avancohen njerëz lojalë të Serbisë ?

600. Për të realizuar autonomin, a duhet të burgosen dhe të likuidohen patriotët e Kosovës ?

601. A është kjo arsyeja, pse u vranë në luftë dhe pas luftës aqë shume atdhetarë ?

602. Për të realizuar autonomin, a është deshtë bashkpunim me Serbinë dhe ndërkombëtarët ?

603.Në qeveri ishin « drejtoria e Hotel Rognerit », LBD-ja dhe LDK-ja në presidencë?

604. Ju, a keni mashtruar UÇK e luftës ?

605. Ju, a keni mashtruar popullin duke thënë se pas 3 vite mund të organizojmë referendum ?

606. A shkruan diku, ose a përmendet diku në mënyre eksplisite Referendumi ? Jo

607. Do te thote përsëri e rrejtët UÇK dhe popullin !

608.Duke thënë se pas 3 viteve, do të shpallet një « referendum për pavarësi ».

609. Pse nuk e bëtë atë referendum ????

610. Nuk shkruan askund referendumi në marrëveshje të Rambujes !

611. Ti, Hashim ke genjye për çarmatosjen.

612. Ti, Hashim ke genjy për Referendumin.

613. Më 15 mars 1999 Robin Cook dhe Hubert Vedrine a bëjnë konferencë për shtyp në rundin e dytë të Rambujes ?(mund ta lexoni në google konferencë Vedrine/Cook me daten e 15 mars 1999).

614. Çka deklarojnë bashkarisht ?

615.A deklarojnë se pala kosovare pranon autonominë, pranon çarmatosjen e UÇK dhe asnjë referendum ?

616. Gazetarët pyesin a është interpretim apo realitet i shkruar të marreveshjes ?

617.Vedrini a përgjygjet duke thënë nuk jane interpretime por fakte të sakta që ua sjelli ?

618. Pse asnjë parti nuk e thotë ketë ?

619. Pse partit e Kosovës e mohojnë realitetin ?

620. Pse edhe sot vazhdojnë të bisedojnë me Serbinë pa dijt asgjë populli i Kosovës ?

621. Mendoj sepse të gjithë janë pjesmarrës në këtë tradhëti ndaj popullit.

622. Të gjithë janë bashkfajtor Rexhep Qosja, Ibrahim Rugova, Veton Surroj, Hashim Thaqi, Blerim Shala dhe te tjerët.

623. Çfarë legjitimitet ka patur Blerim Shala në Rambuje ?

624. Kend e ka përfaqesuar ?

625. Kush është Blerim Shala ?

626. Kush e thirri në ato bisedime ?

627. A e thirri Franca apo Serbia ?

628. Apo pse ishte nxënësi i Ramush Tahirit ?

629. Ramush Tahiri ishte në drejtorine e analizave të UDB.

630. Ramush Tahiri ishte një ndër krijuesit e LDK.

631. Ramush Tahiri ishte zëvendës i kryeministrit në egzil Bukoshit, kryetar të keshillit kordinus të partive shqiptare.

632. Shumë interesant, drejtori i analizave i UDB kordinonte gjitha partitë shqipetare në ish-Jugosllavi !

633. Sot Ramush Tahiri është këshilltar i Presidentes Police Atifete Jahjaga.

634. Askund nuk permendet referendumi por vetem vullneti i popullit, pa definuar cilit popull të Kosovës apo të Serbisë !

635. Pse ?

636. Christopher Hill dhe Wolfgang Petrisch ishin kategorikisht kundër ndarjes së Kosovës nga Serbia.

637. Qëllimi a ishte të ruhet sovranieti dhe integriteti i Serbisë ?

638. Kapituli 8, neni I, pika 3, a thuet që zgjidhja finale për Kosovën do të jet vetëqeverisja, por duhet të gjindet në bazë të popullit ?

639. Zgjidhja finale nuk përmendet pavarësia.

640. Zgjidhja finale, zgjidhja e përhershme e Kosovës duhet të jet një vetëqeverisje, do të thotë një autonomi !

641. Wolfgang Petrisch dhe Christofer Hill ishin kunder referendumit, a është kështu ?

642. Por ata dy shtojnë : « askush nuk mund të ndaloj në shoqeritë demokratike referendumet », a është e sakt Z. Thaqi ?

643. Pse Thaçi nuk shpalli referendum për pavarësi në 2008 por e bëri në parlament ?

644. Sepse ishte marrëveshja më heret ne Rambuje, apo jo ?

645. Sepse Serbia e kishte përdor këtë të drejtë në 2006 pas ndarjes së Malit te Zi, apo jo ?

646. Serbia, a kishte përdor referendumin për ta pyetur popullin e vet ?

647. Pse nuk organizuat një referendum?

648. Ku ishte arsyeja ??????

649. Mos është problemi tek klauza finale ?

650. Në klauzën finale a pranuat të inkuadroni marrëveshjet e Helsinkit, deklaratën e Parisit, marrëveshjet së Konferencës për Siguri dhe Kooperim në Europë ?

651. Gjithë keto marrëveshje janë për mos ndryshimin e kufijve të shteteve ekzistuese, a është kështu ?

652. Cili shtet është ekzistues në këtë rast ?

653. A është Serbia apo Kosova?

654. A është Serbia ekzistuese në OKB ?

655. A do të thotë kjo, që keni pranuar një Autonomi jo vetem per 3 vjet, por një autonomi të përhershëm !!!????

656. Si është e mundur Pavarësia dhe marrëveshja e Helsinkit ?

657. Helsinku pranon vetem shtetet ekzistuese në OKB me kufij të vetë ndërkombëtar, a është kështu ?

658. A është kjo arsyeja, pse OKB nuk regjistroj më 26 shkurt 2011 kufirin Kosovë/Maqedoni pas bisedimeve dy palëshe, komisionit Prishtinë/Shkup ?

659. Pse s’janë regjistruar ?

660. Pse nuk i tregon popullit se kufijtë e jashtëm të Kosovës janë të Serbisë ?

661. Pse nuk i tregon popullit që jeni duke biseduar qështjen e kufirit Kosovë/ Maqedoni dhe Kosovë/Mal të Zi ?

662. Pse nuk i tregon popullit se pa pranuar Serbia në fund vijat kufitare të jashtem të krahinës ose të Republikes së Kosovës nuk regjistrohen në OKB ?

663. Pse nuk i tregon popullit se kufiri Kosovë/Serbi nuk është kufi ?

664. Pse e gënjen popullin ?

665. Pse nuk i tregon popullit se në Autonomi kufijt jane kufi administrativë ?

666. Pse nuk i tregon popullit se kufijt e Jashtem të Autonomise janë të Shtetit të Serbisë ?

667. Pse nuk i tregon se ti pranove këtë Auonomi në kuadër të Shtetit të Serbisë ?

668. Pse nuk i tregon popullit se është vetem një vi administrative në mes të pushtetit lokal të Kosovës dhe pushtetit qendror të Beogradit ?

669. Kosova mund të quhet regjion, krahinë, kanton apo republik por është një njësi administrative të vetëqeverisjes ose nje autonomi në kuadër të Serbisë.

670. Pse nuk i tregon realitetin popullit ???

671. Kjo Z. Thaqi, a është tradhëti ?

672. Çka është pranuar tjetër në Rambuje ?

673. A është pranuar të grumbullohen informacione për të burgosur luftetarët e UÇK?

674. A është pranuar likuidimi i patriotëve dhe pengesëve për Autonomin ?

675. A është pranuar që Serbia t’i mbikëqyrë këto procese ?

676. Neni II, 13, iii, në masat e ndërtimit të besimit a pranohet një përfaqësues serb në çdo komponent të sigurisë, policise, doganave dhe të drejtësisë për kontrollimin e zbatimit të ligjeve ?

677. Kjo është pranuar në Rambuje në vitin 1999, apo jo Hashim ?

678. Pse kjo sot realizohet dhe veprohet në Kosovë në vitin 2012 ???????

679.A do të thotë kjo se çka jeni marrë veshë në Rambuje, sot e aplikoni ??????

680. Sot, për këtë mbikqyrje serbe në FSK a është n°3 Slavisa Filipoviq ?

681. Sot, për këtë mbikqyrje serbe në Ministri të Puneve të Mbrendshem a është n°3 Sasha Rashiq ?

682. Sot, për këtë mbikqyrje serbe në Polici të Kosovës a është n°2 Dejan Jankoviq ?

683. Sot, a zgjidhet zëvendekryetar i gjykatës kushtetuse të Kosovës Cukaloviq ?

684. Për shërbimin sekret të Kosovës AKI duhet të ketë, por nuk është publike !

685. Shërbimi sekret i Kosovës AKI është në duar të Serbisë ?

686. Mbi 30 oficer me eksperiencë të UDB, KOS, MUP janë propozuar nga Beogradi dhe janë të pranuar në krye të AKI ?

687. Kur dihet se ka edhe punonjës serb në AKI ?

688. Aneksi VIII, neni 4, sherbimet e inteligjences të planit të Ahtisarit parashikon që AKI të jetë agjension profesional dhe shumë ETNIK, apo jo ?

689. Në AKI, përveq oficera të UDB, KOS, MUP paska edhe serb ????

690. Çfar shërbim sekret ka Kosova kur shumica e sherbimit është nën kontroll të serbofilave ?

691. Çka duhet të mendojmë si popull ?

692. Shërbimi sekret i serbisë kontrollon shërbimin sekret të Kosovës ?

693. A gjason kjo sikur në vitet ’80-ta ?

694. UDB e Krahinës së Kosovës në Prishtinë dhe UDB Federale në Beograd.

695. Edhe atëhere Beogradi bënte propozime për stafin e UDB në Prishtinë.

696. Pse sot në 2012, vijnë policë serb të MUP-it nga Rashka, Nishi, Vranja dhe punojnë në policinë e Kosovës në Prishtine ??? (25 shkurt 2012 zhurnal Daçiq)

697. Çfar roli kanë serbët e MUP-it të Serbisë në polici të Kosovës ?

698. Pse vijnë për çdo ditë nga MUP-i i Serbisë në stacionin policor të Prishtinës ???

699. A mund t’i tregojsh popullit o Hashim?

700. A është kjo kontroll e Serbisë mbi organet e Sigurisë të Kosovës ?

701. Atëherë, pyetja është çfar pavarësie kemi ???

702. Hashim ! Je patriot i madhë ! Ke pranuar Autonomin, shkatërrimin e UÇK dhe burgosjen e ushtarëve të lirisë së UÇK!?

703. Më duket se edhe patriotët në Beogradi kishin të njejtin program si ti?

703. Po më duket shumë gjëra po të lidhin me Serbinë ?

704. Serbia kishte qëllim izolimin e atdhetarëve shqiptar dhe ti a i izolove ?

705. Serbia kishte qëllim likuidimin të krijuseve të UÇK dhe ti a i likuidove ?

706. Serbia kishte qëllim të bllokohen armët e UÇK dhe ti a i bllokove ?

707.Serbia kishte qëllim të shterr UÇK financiarisht dhe ti a e shterre financën e UÇK-së ?

708. Serbia a kishte qëllim të çarmatos UÇK?

709. Ti, a çarmatose UÇK?

710. Serbia kishte qëllim t’i burgos ushtarët e lirisë së UÇK-së ?

711. Ti, me SHIK-un a i burgose ?

712. Serbia a propozonte autonomi ?

713. Ti, a na realizove autonomin ?

714. Serbia a është munduar historikisht të zhdukë flamurin kombëtar shqipëtar?

715. Ti, a na zhduke flamurin shqiptar ?

716. Ti, z. Thaçi ke realizuar gjitha synimet e Serbisë, apo jo !?

717. Çdo njeri normal me këto informacione, a do të thotë se je shkau i shkinës ?

718. Kush vendosi emrat e ministrave në qeverinë tënde të përkohshme ?

719. A vendosi Frenki Simatoviq dhe Bou de Marnhac?

720. Kush vendosi Rexhep Selimin ministër i punëve të mbrendshëm ?

721. Kush vendosi Kadri Veselin shef i SHIK-ut të UÇK?

722. Kush vendosi Ram Marajn shef i SHIK-ut të LDK?

723. A është e vertet se Bou de Marnhac është gëzuar shumë kur pranuat Autonomin ?

724. A ka deklaruar se do ta thejm UÇK në korriz?

725. A ka deklaruar se do t’i vrasim si qent nëpër rrugë ?

726. Kush ishte Bou de Marnhac ?

727. A ishte shef i DGSE shërbimi sekret ushtarak francez ?

728. Babgjyshi Bou de Marnhac kishte qenë në luftën e parë botëror bashë me ushtrin serbe apo jo ?

729. Ishte me ushtrinë franceze te Franchet d’Esperey dhe kishte luftuar me serb kunder çetës së Azem Bejtës.

730. Nëse nuk gaboj z. Thaçi edhe babëgjyshi i ytë ishte po në atë kohë punëtor i Serbise në kohën e Kralit ?

731. Nipat e atyreve francezëve që perkrahën serbinë kundër shqiptarëve, a jane sot prezent në Kosovë dhe veprojnë?

732. Nipat e atyreve francezëve që përkrahën Esat pashe Toptanin, a janë sot prezent në Kosovë dhe veprojnë?

733. Nipat e atyre francezëve që perkrahën Esat pashë Toptanin, sot a të përkrahin ty !!! O Hashim Tadiqi ???? O Hashim Pashë Toptani !!!!

734. Nipat e atyreve shqipfolsëve që luftuan patriotët shqiptar bashkë me Serbinë janë prapë në krye të Kosovës ?

735. A je nipi i OZNA-s ?

736. A je produkt iUDB apo i KOS-it ?

737. Historia është e njejtë, vetëm se përsëritet apo jo ?

738. Shqipfolsit që bënë propagandë kundër Azem Bejtës, Shaban Polluzhës etj…

739. Sot nipat e tyre, si ti Hashim bëjnë propagandë kunder Jashareve, Haradinajve, Behadin Allaqit etj…

740. Ato familje që ishin me Serbinë përpara, edhe sot vazhdojnë të njejtën punë, apo jo ?

741. Do të thotë lidhjet me Serbi dhe Francë i ke të trashguar z. Thaçi ?

742. A ju mësoj UDB apo DGSE se si duhet të punohet në Kosovë ?

743. Sepse jeni UDB-asha por keni bërë edhe stazh speciale në Francë.

744. Numër dyshi i EULEXit, krahu i djathtë i Bou de Marnhac ishte Stephan Laurent i thirrur « LEO » apo jo ?

745. Çka thoshtë Leo për shqiptarët ? (Lexoni google gazeta Zeri 17/04/2011).

746. A thoshte « është kënaqësi që me flamurin shqiptar të fshijë prapanicën » ?

747. A thoshte « Kosova është vend i mirë për ta pshurrur » ?

748. A thoshte « ju shqiptarë jeni budall, nuk keni kuptuar se nuk keni shtet dhe Serbia nuk do ta leshoj kurrë Kosoven » ?

749. Shifni ! edhe shefat e EULEX-it thojnë pa dorza që Kosova nuk është shtet.

750. Do të thotë në Prill 2011, numër dyshi i EULEX-it deklaron nuk keni shtet dhe qeveria e Kosovës dhe partitë në Kosovë nuk reagojnë, çka i thuhet kësaj pune ?

751. Me tutje Leo, a deklaronte se gjyshi i tij ka luftuar me serbët kundër shqiptarëve ?

752. A kishte bëre presion punëtorëve shqiptar për të mos përmendet lidhjet e forta që kishte në Bruksel?

753. Kush ishte ajo lidhje e fortë në Bruksel ?

754. Mos ishte Arnaud Danjean ?

755. Arnaud Danjean, a është një serbofil i sëmure si Bou de Marnhac?

756. Arnaud Danjean, a ishte pa ndërprerje bashkë me teje Hashim Thaçë nga 1999 në luftë, deri sot?

757. Arnaud Danjean në misionin e parë të UNMIK-ut a kishte ardhur zyrtarisht ?

758. Arnaud Danjean a ishte oficer i DGSE ? (sherbim sekret ushtarak francez) ?

759. Arnaud Danjean a ishte miku personal i yti Hashim ?

760. Bou de Marnhac a ishte shef i DGSE ?

761. Kush vjen dhe bëhet shefi i shtyllës së parë për polici dhe drejtësi të UNMIK-ut ?

762. A vje një francez prefekti Jean-Christian Cady ?

763. Në kuadër të shtyllës së parë të UNMIK-ut, a ka ekzistuar nje celul të « OPERACIONE SPECIALE » ?

764. Çfarë roli ka patur ajo celul ?

765. Fjala e Bou De Marnahc që do t’i vrajmë si qent nëpër rrugë , nuk ishte vetem fjalë !

766. Sepse Bou de Marnhac me Simatoviqin zgjedhen shefat e SHIK-ut të PDKse dhe të SHIK-ut të LDK?

767. A ka bërë edhe UNMIK-u vrasje ? Po dhe po !!!

768. Me kënd ka bashkpunuar UNMIK-u ?

769. A ka bashkpunuar me shërbimet serbe ? Pooo !!!

770. A ka bashkpunuar me SHIK-un ? Poooo !!!

771. A kemi rastin e nje patriotit të vrarë në Gjakovë ?

772. Pas luftës policia e UNMIK-ut kishte punësuar shumë djemë të UDB-ashëve.

773. Një djalë i UDB-ashit i punësuar nga UNMIK, vrau midis ditës Sadik Ukën veprimtarë i vjetër, shok i Remzi Ademit dhe Jusuf Gervallës.

774. Vrasësi është larguar jashtë Kosovës me ndihmën e UNMIK-ut me dokumenta të rregullta.

775. Një rastë tjetër, është vrasja e Skender Hotit në Prizren pas lufte.

776. Dëshmitar janë policët shqiptar, të cilët filluan hetuesin.

777. Fill policia e UNMIK-ut reagoj duke marrë dosjen kinse për hulumtim.

778. Faktikisht UNMIK-u humbi çdo gjurm për hetuesin.

779. Vrasje më vonëshëm, është rasti i Shefko Sallkoviq.

780. Shefko Sallkoviq ishte përfaquesi i 5 fshatra muslimane afër Leposaviqit.

781. Ishte kërcenuar nga përfaqesuesja e UNMIK-ut rusja LILIA GALIEVA, sepse Shefko punonte për institucionet e Kosovës.

782. Ajo e kishte kërcenuar për oganizimin e zgjedhjeve të Kosovës në Veri. Ajo kishte kërkuar që të heqë dorë. Shefko Sallkoviqi refuzoj në ora 13.30.

783. Shefko Sallkoviqi është vrarë në ora 14.00 të datës 8 tetor 2010, do të thotë gjysëm ore pas refuzimit.

784. Vëllau i Shefkos është kidnapuar në Veri, dhe sot gjindet i burgosur në Novi Pazar.

785. Këto janë vetëm dy-tre raste, por janë shumë të tjera që na duhet një kohë e gjatë për ti kompletuar e per t’i detajuar.

786. SHIK-u, UNMIK-u kanë bërë vrasje në Kosovë.

787. Nuk është rastësisht që vjedhen në stacionin policor në Pejë mbi 1200 armë të përdorura në likuidime në dhomën e dëshmive.

788. Nuk ështe rastësisht që vjedhen në stacionin policor në Prishtinë mbi 400 armë të përdorura në likuidime në dhomën e dëshmive.

789. Çdo provë të vrasjeve politike është asgjesuar nga UNMIK-u ndërmjet viteve 2005-2007 !

790. UNMIK-u varrosi të vërtetat për vrasjet e pasluftës ? (lexoni telegraf.com data 13/08/2012)

791. Pse UNMIK-u i zhduki provat ?

792. Kendë ka deshtë të mbrojë ?

793. Mos vallë bashkëpuntorët e SHIK-ut ?

794. Vrasjet politike nuk kanë shansë të zbulohen sepse shumë vrasje janë bërë në bashkëpunim me ndërkombëtarët, apo jo ?

795. Kemi raste që UNMIK-u ka intervenuar për të liruar kriminel shqiptar nga Evropa për të kryer likuidime në Kosovë.

796. Kemi raste ku UNMIK-u ka dhënë leje të armbajtje kriminelëve për punën e tyre.

797. Unmik-u, SHIK-u, MUP-i, UDB-a, DGSE kanë punuar të gjithë bashkarisht për ta gjunjëzuar Kosovën.

798. A është evidentuar që këshilltari politik i Bou de Marnhac zotëri Romuald Pichard i cili ishte ndërlidhës dhe jepte informacione SHIK-ut ? (gazeta 15/10/2011)

799. Romuald Pichard mbante kontakte ditore me shefat e SHIK-ut dhe kordinonte punët me Kadri Veselin, Xhavit Halitin, Shaip Muja?

800. Shkurt e shqipë SHIK-u, DGSE, dhe UDB-a na shkatërruan në Kosovë.

801. A është edhe Romuald Pichard një serbofil i përbetuar ?

802. A është e vërtetë se grupi tyre Bou de Marnhac, Pichard , Danjean janë munduar maksimalisht ti largojne francezet të cilët kishin simpati ndaj shqiptarëve ?

803. Janë shumë raste që kanë larguar francez positivë, si Kermabonin, a është e vërtetë?

804. Ju SHIK-u, a keni krijuar dosje në bashkpunim me UNMIK dhe EULEX kundër disa ndërkombëtarve të cilët ju pengojshin në Kosovë sikur Piter Feith, Steven Schook etj…?

805. Ju SHIK-u, a keni friguar ose keni bërë shantazhe për të larguar ndërkombëtar të cilët ju kanë penguar sepse ishin në favor të Kosovës ?

806. Kermaboni ishte francez, por ishte objektivë.

807. A kishte filluar hetuesin kundër SHIK-ut Azem Syles dhe Kadri Veselit në emër të EULEXit?

808. Për t’i shpëtuar SHIK-asit !!!

809. BE-ja me Arnaud Danjean a e larguan Kermabonin ?

810. Në gjykatë për çështjen Bllaca a është thirrur edhe Kadri Veseli ?

811. Kadri Veseli me datën e 21 qershor 2012, a pranon se ka raporte me sherbimet Serbe ? (Verifikoni në fund të artikullit te Gazeta Express dhe gazeta tjera të dates 21/06/2012).

812. Shef i SHIK-ut pranon me goj të vetë se bashkpunon me sherbimet serbe, çka kërkon populli më shumë prej SHIK-ut, PDK ?????

813. PDK dhe SHIK-u propagandojshin se Nazim Bllaca është njeriu i Serbisë, tash po delë se edhe vet shef i SHIK-ut është njeriu i Serbisë ?

814. Nazim Bllaca paska pas të drejtë kur thoshte se jane njerëz të Serbisë per Kadri Veselin, Fatmir Xhelilin, Shukri Bujen, Xhavit Halitin etj…

815. Vetë me gojë të vetë Kadri Veseli deklaron se bashkëpunon me shërbimet Serbe, apo jo ?

816. Çka i thojnë kësaj pune ?

817. Nuk duhet t’i lejojmë këta klyshat e Serbisë as në rrugë me dalë, sepse i kanë shumë borxhe popullit shqiptar !!!

818. Njeriu që thotë me goë të vetë se bashkëpunon me Serbi, si duhet ta thirrim këtë njeri ?

819. Termi tradhëtar apo bashkëpunetor?

820. Nga Arnaud Danjean ka mandatin (2009-2014) e Kryetarit të Nën Komisionit për Siguri dhe Mbrojtje të BE i lidhur pranë Komisionit të Punëve të jashtëm të Parlamentit Evropian ?

821. Arnaud Danjean pro-serbi pëgaditë propozimet, raportet për Ballkanin në kuadër të BE, apo jo ?

822. Çka duhet të mendojm ne si shqiptar për këtë çeshtje ?

823. Do të thotë në BE është një serbofil i flaktë i cili na përgadit politikën e jashtëm të BE dhe ne duhet patjetër ta digjojm Evropën !?

824. Do të thotë BE në lidhje me Kosovën dirigjohet nga serbofilat dhe anti-shqiptarët?

825. Serbofilat vendosin në BE në emër te Kosovës !

826. Serbofilat të DGSE franceze si Bou de Marnhac jane racista, anti-shqiptar dhe ne presim nga këta që do na bëjnë propozime të favorshem për ne !?

827. Serbia, a i rregulon punët e veta me BE dhe me Hashim Tadiqin ?

828. Kur vje puna të projektohen gjërat për popullin shqiptar nuk thojnë Serbia, por thojnë Brukseli i ka propozuar !?

829. Hashim Tadiqi, a e fshehë tradhëtinë e vetë pas Brukselit?

830. Rugova dje, Thaçi sot deklarojnë kemi mbështetjen e SHBA-ve dhe të Europës.

831. Amerika dhe Evropa, a e thirrshin Rugovën « Gandhi i Ballkanit »?

832. Amerika dhe Evropa, a e thirrin sot Thaçin « George Washington i Kosovës »?

833.Pse kështu ?

834. Kur dihet zyrtarisht që Amerika konsideron « Eliten Politike » të Kosovës si banditokraci. (raport zyrtar të Foreign Policy datës 26/02/2011)

835. A bëhet një raport tjetër nga Daniel Phillips për Komitetin Kombëtar i Politikes së Jashtem Amerikane ? ( 1 maj 2010 google Daniel Phillips)

836. Në raport a thuet SHIK-u merr 200 million dollare në vit nëpermjet ryshfetit, grabitjeve dhe shantazhit ?

837. Në vazhdim a thuet struktura e SHIK-ut është një lidhje kriminale mes shqiptarëve dhe serbëve ?

838. Ndërkombëtarët a konsiderojnë politikanët shqiptar si bandita ?

839. Por pse i lavdërojnë banditat para popullit shqipëtar, pseeee ???

840. Qëllimi, a është t’i rritet kredibiliteti i banditëve të nevojshëm ?

841. Qëllimi, a është mos humbja besimit nga populli për të vazhduar kontrollomin e situatës nga banditët?

842. Hashimi, a është lider i nevojshëm për BE dhe Serbinë?

843. Arnaud Danjean, a është në postin ndër më të rëndësishëm të BE-së?

844. Arnaud Danjean, a propozon politikat e sigurisë në BE ?

845. Kush është i dërguar nga BE , për siguri, drejtësi dhe polici në Kosovë ?

846. A është dërguar në emër të BE për EULEX-in Bou de Marnhac?

847. Bou de Marnhac a ishte BABAJ i qeverisë së përkohshme të Kosovës në Rambuje ?

848. Bou de Marnhac a ishte BABA i realizimi të Autonomisë së Kosovës me SHIK-un dhe DGSE ?

849. Bou de Marnhac a ishte BABAJ i financimit të krijimit të PDK?

850. Bou de Marnhac a ishte BABAJ i financimit të zgjedhjeve të fundit të PDK?

851. Bou de Marnhac a është BABA shpirtëror i yti o Hashim?

852. Bou de Marnhac si shef të EULEXit a ti pastroj gjitha dosjet e krimeve tua ?

853. A ankohen edhe vet ndërkombëtarët nga Bou de Marnhac ?

854. Më 25 prill 2011, a thojnë Bou de Marnhac vendos për çdo gjë në prokurori të EULEX-it ?

855. Më 24 maj 2011, Peter Feith shef i ICO a kritikon shefin e EULEX-it ?

856. Më 10 tetor 2012, Ministri gjerman i Mbrojtjes Thomas de Maiziere, a deklaron se EUlEX-i është në rrugë të gabuar ? (10/10/2012 Express)

857. Më 23 tetor 2012, Bou de Marnhac bisedon me dyer të mbyllur me partitë e Kosovës me Blerim Shalën (AAK), Hajredin Kuqin (PDK), Isa Mustafen (LDK), çka do të thotë kjo ?

858. Mandati legal i Bou de Marnhac është për Drejtësi dhe Polici, apo jo ?

859. Pse përzihet në politik ?

860. Kjo, a tregon se Bou de Marnhac ka tjeter rol përveq të EULEX-it ?

861. A e dini pse ?

862. Sepse Bou de Marnhac si shef i DGSE i ka financuar gjysmën e politikanëve të Kosovës ?

863. Ka financuar gazeta !

864. Ka financuar studimet e fëmijëve të UDB-asheve !

865. Ka financuar partit politike !

866. Ka financuar zgjedhjet politike !

867. Organizata jo qeveritare franceze « Est Liberté » e afërt me DGSE ka financuar :

- Veton Surrojin për gazetën Koha, TV, aktivitete tjera

- Blerim Shalën dhe Baton Haxhiun per gazeta dhe të tjera aktivitete

- Hashim Thaçin, Bardhyll Mahmutin për krijimin e PDKse dhe për zgjedhje

868. Disa francez serbofila në organet e BE flasin në emër te BE?

869. Grupi i serbofileve racistë francez të DGSE dhe shok të Thaçit përdorin BE për t’i ndihmuar maksimalisht Serbisë, apo jo ?

870. A mund të besojmë fjalëve të ish-drejtorit tashmë në pension Pierre Siramy i cili ishte Drejtor i shërbimit francez?

871. Ai deklaronte se ti Hashim ! Je spiun i serbisë i prezantuar DGSE në fund të viteve `80-ta ?

872. Spiun i Serbisë prezantuar shërbimit francez.

873. Tani Pierre Siramy a ndjeket penalisht për publikim të informacioneve sekrete ?

874. Besoj populli me keto ka kuptuar se je i lidhur me Serbine dhe je i lidhur ngushtë me forcat serbofile mbrenda DGSE franceze ?

875. Kjo, a po perputhet me deklaratat të diplomatëve në lidhje me infiltrimet e spiunëve të Serbisë në UÇK ?

876. Vetë ish-drejtori i shërbimit francez në pension po thotë je spiun i Serbisë !!!!!!!

877. Pas Rambujes, puntorët e SHIK-ut/UDB-s a kanë bërë stazhe në Francë ; Elmi Reçica, Ram Maraj dhe Kadri Veseli ?

878. Do të thotë parimisht të gjitha partitë shqiptare janë dakorduar për një Autonomi.

879. A janë keto arsyet pse partit shqiptare mbrojnë dhe heshtin për të bëmat e SHIK-ut ose UDB në Kosovë?

880. Pse LDK më 12 maj 2012 heshte për deklaratat te atentatit ndaj Rugovës ?

881. Pse LDK heshte për helmimin e Rugovës nga vetë SHIK-istat dhe UDB-ashët ?

882. Pse LDK heshtë për krijimin e nje komisioni të verifikimit të SHIK-ut ?

883. Pse LDK heshtë në kerkimin e llogarisë të SHIK-ut ?

884. Pse LDK heshtë për deklarimin e Ramë Marës se ishte në SHIK ?

885. Rugova, a kishte emëruar Ramë Marajn në komision për hulumtimet e krimeve të luftës me daten 19 Nentor 1998 ?

886. Rugova në datën e emerimit të Ramë Marës, Rame Maraj punonte në SHIK në Shqipëri me Xhavit Halitin dhe Kadri Veselin.

887. lehtë munden të verifikohen këto informacione !!!

888. Rugova, kur emeroj Ramë Maren për këtë poste ai ishte në Shqipëri duke punuar bashkarisht me Kadri Veselin dhe Xhavit Halitin, apo jo ?

889. Ramë Maraj, a ka filluar qysh në start në SHIK nga 1992 bashkarisht me Xhavit Halitin ?

890. Kjo, a do te thotë se Rugova ka emeruar SHIK-ista apo UDB-asha për të hulumtuar krimet të pretenduara të UÇK-së ?

891. Ai komision kishte në krye Eqrem Kryeziun, Rexhep Gjergjin, Fatmir Rexhepin, Alush Gashin dhe tjerë…

892. Komision ishte per të grumbulluar informacione për krimet e luftës, sidoemos të UÇK-së, apo jo ?

893. Ky komision me SHIK-ista apo UDB-ashat ka punuar për t’i dëmtuar patriotët, ushtarët e lirisë apo jo ?

894. Kjo a do të thotë se, si PDK ashtu LDK kanë njerzit e Serbise në krye ?

895. Pse kryesia e LDK mbron SHIK-un ?

896. Eqrem Kryeziu ka hyrë dhe ka dalë me oficer të MUP dhe te UDB-ës në Prizren.

897. Rexhep Gjergji kishte dhënë listën e ministrisë së brendshëm më 1992, dhe u arrestuan 230 policë shqiptar nga Serbia.

898. Fatmir Rexhepi UDB-ashi, aktivist i LSP punonjës të Prishtinës.

899. Kadri Veseli, a tha jemi marrë veshë të gjithë për formimin e SHIK-ut në mars të vitit1999 LDK, LBD dhe UÇK në Rambuje?

900. Kadri Veseli me heret, a deklaronte se SHIK-u është formuar më 1991?

901. Kur e nervozuan të LDK-së, Kadri Veseli deklaroj se SHIK-u është formuar më 1999 në datën e pranimit të autonomisë në Rambuje?

902. Kjo frazë ja mbylli gojën të gjithëve, sepse të gjithë ishin marrë veshë në Rambuje.

903. Por ashtu kështu heshtja e LDK është pranim, askush nuk delë për të folur realitetin deri me sot apo jo ?

904. Më 6 maj 1998, ministrat e jashtem të G8 a miratuan një kornizë të përkohshme politike që parasheh vetëqeverisjen substanciale për Kosovën sipas marrëveshjes se Rambujes ?

905. Aty a mbrohet prape sovraniteti dhe integriteti i Jugosllavisë ?

906. Serbët nuk kishin pranuar kapitulin e Sigurisë ku ishte parashikuar levizja e lire ne territor, dhe ne sovranitetin ajror të Serbisë nga NATO. Dhe kishin filluar bombardimet.

907. Kur filluan bombardimet a ishte Rugova në Beograd ?

908. Rugova, a ishte liruar me 5 maj 1999 dhe shkonë në Itali ?

909. LDK a bënte propagandë se Rugova nuk ishte tradhëtar por ishte vetëm peng i serbëve ?

910. Çka deklaron Rugova në arritje në Itali ?

911. Rugova a kishte kërkuar nga NATO që të nderpriten sulmet ajror ndaj Serbisë, apo jo ?

912. Në intervistën e ambasadorit serb Miograd Lekic në Romë a kishte shfrytezuar rastin duke thënë : « Rugova po tregon vetë se nuk ka qenë as peng , e as i burgosur ? ».

913. NATOja, a kishte filluar bombardimet pa rezolute të OKBse ?

914. Me deklaratën për ndërprerjen e sulmeve ajrore nga Rugova, NATO ishte para nje situate katastrofale sepse kishte filluar përçarja në Aleancen Veri Atlantike.

915. Solana në pozitë të palakmueshme në emër të NATO-s kishte deklaruar se Rugova është njeriu i Serbisë ?

916. Përfaqesuesi i NATO-s është detyruar të deklaroj realitetin se Rugova është bashkëpunëtori i Serbisë për të vazhduar bombardimet.

917. Kjo ishte arsyeja pse Rugova nuk e donte Solanën.

918. Të nesërmen më 7 maj 1999, Rugova a organizon nje konferencë për shtyp!

919. Më 10 qershor 1999, a votohet rezoluta 1244 ?

920. Kjo rezolutë a legalizon marrëveshjen për autonomi të Rambujes ?

921. Në fund të marrëveshjes së Rambujes, a shkruan qe ky vendim duhet të jetë i plotfuqishem me votimin e një rezolute në OKB sipas kapitulit 7, neni I ?

922. Pika 9 b, të rezolutës 1244, a permendet demilitarizimin e UÇK-së ?

923. Pika 11a, të rezolutës 1244, a permend krijimin të kushteve për gjetjen e zgjidhjes finale ?

924. Në vazhdim pika 11a, zgjidhja finale të autonomisë substanciale dhe vetëqeverisjes në Kosovë duhet të mbështetet plotesisht në aneksin 2 dhe në marrëveshjen e Rambujes !

925. Zgjidhja finale nuk përmendet Pavarësia nëse kuptoj leximin ????

926. Zgjidhja finale është një vetëqeverisje substanciale.

927. Zgjidhje mund të jetë si Hong Kongu, si Katalonja, si Irlanda e Veriut etj,etj…

928. Zgjidhja finale gjindet duke biseduar me palën serbe, sikur sot që është duke ndodhur.

929. Pika 11c, a permendet vetëqeverisja autonome ?

930. Dhe e fundit më e rëndësishmja pika 11E, a thuet të ndërmjetësohet në procesin politik që ka për qëllim përcaktimin e statusit të Kosovës në të ardhmen, duke marrë parasysh marrëveshjen e Rambujes ??????

931. Si Rambujea ashtu edhe Rezoluta 1244, zgjidhjen finale e shohin në veëqeverisje lokale të Kosovës.

932. Sepse Rezoluta 1244 është legjitimimi dhe legalizimi ndërkombëtar të mërrveshjes së Rambujes.

933. Kjo a nënkupton që çdo status i Kosovës do të jetë një lloj autonomie që duhet të definohet bashkarisht serb dhe shqiptare sipas Rambujes ????

934. Kjo a do të thotë se autonomin e kemi të sigurtë ?

935. Ka mbetë vetëm të përcaktohet lloji i Autonomisë ?

936. Pas lufte, vjen UNMIK-u në Kosovë me këtë rezolutë apo jo ?

937. Për të realizuar institucionet e vetëqeverisjes në Kosovë me kënd është kordinuar UNMIK-u?

938. A është kordinuar me institucionet e Jugosllavisë ?

939. Kur kishte nevoj UNMIK-u për personnel në gjykata, në prokurori kënd e ka kontaktuar ?

940. UNMIK-u a ka kontaktuar Ministrinë e Drejtesisë të Serbise ?

941. Serbia a dërgonte listat dhe CV të punëtorve të vet ?

942. Prokuroria kundër krimve të luftës a ishte krijuar në Beograd ?

943. Gjitha dosjet për krime lufte, a ishin krijuar bashkarisht prokuroria serbe, UNMIK-u dhe SHIK-u i PDK dhe SHIK-u i LDK?

944. PDK Kadri Veseli SHIK (UDB).

945. LDK Ramë Maraj SHIK (UDB).

946. Pse para pavarësisë në Kosovë nuk kishte prokurori për krimet e luftës ?

947. Pse pas shpalljes së pavarësisë në Kosovë nuk ka prokurori për krimet e luftës ?

948. Sepse Kosova nuk është e Pavarur dhe nuk është shtet.

949. Prokurorët e Kosovës nuk e kanë kompetencën të hapin dosje për krime lufte ndaj serbëve që maskruan mbi 15 000 shqiptar.

950. Dje ishim nën UNMIK por sot, çka ndodh ?

951. Më 16 shtator 2012, prokurorët e Kosovës thojnë nuk mundemi të hetojmë krimet që serbët i kanë bërë ndaj shqiptarëve sepse është kompetencë e EULEX-it.

952. Serbia ka bërë një protokoll-marrëveshje me EULEX-in.

953. EULEX-i ka bërë marrëveshje me qeverinë e Kosovës.

954. Beograd/EULEX dhe EULEX/Prishtinë në mënyrë translative Beograd/Prishtinë.

955. Kjo tregon se nuk jemi shtet.

956. Sepse vetem një prokurori për krime lufte ekziston në një shtet.

957. Prokuroria për krime lufte ekziston vetëm në Beograd, ne si Kosove jemi pjesë e Serbisë.

958. Jemi nën varësi juridike të kësaj prokurorie, atëhere dosjet në nivel shtetëror trajtohen në kryeqytet të shtetit Beograd, e jo në kryeqytet të Krahines apo të Republikës në Prishtinë.

959. Pasi nuk kemi prokurori për krime lufte në Kosovë jemi pjesë e Serbisë. Trishtim!!!

960. Flet arrestimet për grupin e Malishevës jane lëshuar nga prokuroria për krime lufte në Beograd.

961. Pastaj, EULEX-i zbaton urdhër-arrestet në Kosovë me policë shqiptar, ky është realiteti i hidhur. Trishtim!!!

962. Policët shqiptar arrestojnë ish-ushtarët shqiptar të UÇK-së me flet arrest të Serbisë. Ma tepër se trishtim!!!

963. Drejtesia e Kosovës ishte degë e drejtesisë së Serbisë nëpermjet të UNMIK-ut.

964. Kur kishte nevoj UNMIK-u për kuadra të policisë, a kontaktonte Beogradin ?

965. Sikur, sot ?

966. Tash përdoret EULEX-i.

967. Ministria e Punëve të Mbrendshëm e Serbisë për një drejtor dërgonte 6 persona të mundshëm për ate poste me CV, a është kështu ?

968. UNMIK-u ka zgjedh sa ka pasur nevojë ?

969. Kemi rastin me njerëz të avancuar nga Beogradi, të cilët kanë hyjë në polici si njerëz të thjeshtë dhe për pak vite janë bërë shefa të Policise, apo jo ?

970. A e kemi rastin e Behar Selimit i fshatit Braboniqit të Kadri Veselit i cili kishte kontakte me paramilitar serb, i martuar me qiken e UDB-ashit më të madhë në Prizren Vesel Krasniqit dhe prej policit të thejshtë bëhet Drejtor i Policisë së Kosovës, a është e vërtet kjo ?

971. Sot Behar Selimi a ka hyjë në politik tek shokët e vet, tek paramilitarët e PDK?

972. Por fjala magjike te shqiptarët është : Behar Selimi ka bërë stazh në Amerik dhe me këtë fjali pastrohet, sepse amerikanët e dojne më shumë Kosovën se vet shqiptarët, apo jo ?

973. A kemi edhe një raste (ka shumë raste) tjetër të njohur ?

974. Një femër e re, për një kohë rekord bëhet gjenerale e Policisë së Kosovës ?

975. Bënë një stazh në Serbi.

976. Bënë një stazh në Angli dhe Amerikë.

977. Bëhet pas Behar Selimit ushtruese e detyrës të Drejtorit të Policisë ?

978. Pas pak kohe, bëhet edhe kryetare e Kosovës ?

979. Ndoshta e njihni ?

980. E kam fjalën për Presidenten e Kosovës Atifete Jahjaga !?

981. A ka ardhur si parashutiste në pushtet?

982. Si ti Hashim kur erdhe si parashutist në LPK, në UÇK ?

983. Dikush po i ngrit njerëzit e Serbisë në Kosovë ?

984. Pse po ngriten njerëzit e Serbisë në Kosovë ????

985. Sepse Kosova është nën Serbinë o popull !!!

986. Njerëzit e Serbisë a qeverisin Kosovën ????

987. Pse askush në Kosovë nuk jep këtë informacion për Atifete Jahjagen ?

988. Stazhet në Amerikë të gjithë i përmendin.

989. Pse askush nuk i permend stazhet në Serbi ?????

990. Do të thotë UNMIK-u është bazuar në personelin e zgjedhur nga ministrit përkahtse të Serbisë për Kosoven ?

991. Sipas Rambujes, a kishim të drejte të vendosim për fatin e Kosoves në 2002 ?

992. Marrëveshja a ishte për 3 vite ?

993. Pse në 2002 nuk kërkuat zgjidhjen e statusit të Kosovës ?

994. A e dini pse nuk e keni bërë këtë punë ?

995. Sepse kishte ende shume patriot të gjallë, apo jo ?

996. Sepse kishte ende shumë patriotë jashtë burgjeve, apo jo ?

997. Sepse pastrimi i pengesave nuk ishte kryer, apo jo ?

998. Sepse jane friguar nga populli i cili ishte i inatosur në serb, apo jo ?

999. Sepse në 2002 me i pase treguar popullit se jemi prape nën Serbi, a kishte filluar lufta kundër atyre politikaneve të cilët na sjellën këtë tradhëti ?

1000. Një qeveri e cila frigohet nga populli i vet, çka i thuhet ?

1001. A i thuhet tirani, diktatur ?

1002. Puna vazhdoj deri tek ndarja e Malit te Zi, apo jo ?

1003. Solana në emër të BE a kërkoj nga Mal i Zi një prag të 55% të votave pozitive në referendumin të 21 majit 2006 ?

1004. A ishte për BE gjithë problemi të ruhet Kosova nën Jugosllavi ?

1005. Pas ndarjes së Malit të Zi nga Serbia nuk ekzistonte më Jugosllavia, a është kështu ?

1006. Solana a kërkonte nga Gjukanoviqi një marrëveshje me Serbinë ?

1007. Ajo Marrëveshje a transferonte trashgimin e Jugosllavise drejt Serbisë ?

1008. Kjo, a do të thotë që gjithë dokumentet ku përdoret emëri Jugosllavi pas marrëveshjes vazhdojnë në emër të Serbisë ?

1009. Për të garantuar një mirëbesim ndaj Serbisë, BE a lejojn që Kosova të jetë pjes përbërëse e Serbisë ?

1010. A shpalli Serbia me 29 tetor 2006 nje referendum për kushtetutën e vet dhe për sovranitetin e Beogradit mbi krahinën e Kosovës ???

1011. Kjo kushtetutë e Serbisë a është adoptuar ne parlament me 8 eNëntor 2006 ?

1012. Preambula e kushtetutës së Serbisë a afirmon sovranitetin e Serbise mbi Kosovën ?

1013. A konfirmohet se Kosova është një entitet i patjetersueshëm të Serbisë dhe se Kosova nuk mund të pretendoj në pavaresi ?

1014. Kur është adoptuar kushtetuta në parlament të Beogradit, a ishte përfaqesuesi i BEse zoteri Solana ?

1015. BE ishte promotor të kësaj pune ?

1016. BE me këto a ka ndihmuar Serbinë ta përdor të drejtën e vet për Referendumin në lidhje me çështjen e Kosovës e parashikuar në kapitullin e 8, neni I, pika 3 të Rambujes ?

1017. Gjithë populli i Serbisë ka votuar sovranitetin e Serbise mbi Kosoven.

1018. Do të thotë Kosova me këtë referendum është dhe mbetet nën Serbi.

1019. Tash me këtë referendum të Serbisë, Kosova duhet ta gjej statusin e vet në kuadër të Serbisë.

1020. Shqiptarëve të Kosovës në Vjen, ju mundesua të shpallin një Pavarësi të një Republike të Kosovës ku ishte paraparë qysh në start të ketë bisedime tjera prape pas 2-3 vite.

1021. Qëllimi ishte të shfryhet frustrimi i popullit shqiptar dhe të kënaqet.

1022. Qëllimi tjetër ishte se pavarësia nuk ndryshon jetën e përditshme të qytetarëve.

1023. Qëllimi ishte banalizimi i pavarësisë.

1024. Qëllimi ishte të shvlersohet pavaresia tek popullata.

1025. Qëllimi ishte se pavarësia nuk të bje kurgjë as bukë, as para.

1026. Pasi Shqiptarët e Kosovës po bëheshin të padurueshëm me vonesën rreth levizjes drejt Pavarësisë, apo jo ?

1027. Kjo ishte arsyeja, për një zgjidhje ?

1028. Ndërkombetarët kishin frigë nga një shpërthim të pakënaqësisë shqiptare rreth mos definimit të statusit.

1029. Isabelle Lasserre profesore e shkencave politike dhe gazetare, a thoshte në 2005 se faktori ndërkombëtar do të punoj në lodhjen ekonomike të popullit të Kosovës për t’i lehtesuar negociatat ?

1030. Çdo popull i lodhur, i raskapitur vendoset më lehtë për fatin e tij.

1031. Çdo popull i fundosur në mizeri nuk i intereson as shteti, as flamuri, as kombi?

1032. Kjo është arsyeja pse lejohet të vjedhet në Kosovë.

1033. Varfërimi i Kosovës është strategji për ta lodhur popullin.

1034. Çdo popull i lodhur priton të arxhoj 5 euro për të dalë në manifestim në Prishtinë për të kundërshtuar ndonjë projektë keqadashëse.

1035. Qeveria organizon dështimin e PTK. (lexo Express 01/01/2012)

1036. Pse Qeveria organizon dështimin e PTK?

1037. Qeveria organizon dështimin e Trepçës sipas Mikullovcit ? (23 korrik 2012)

1038. Pse Qeveria organizon deshtimin e Trepçës ?

1039. PDK më datën 21 janar 2012 voton ligjin për shfuqizimin e mocionit të « Reprocitetit » (07/12/2011)

1040. Qeveria po shkatërron ekonomin e Kosovës me qëllim.

1041. Interesi i kujtë është shkatërrimi ekonomik i Kosovës ?

1042. A është interesi i Serbisë ?

1043. Prapë Hashim po e mbron interesin ekonomik të Serbisë !!!

1044. Ballkani i Therandës kishte një kontratë 30 million euro për shiritat për ekstrakcionin të KEK-ut në Obiliq .

1045. Ti hashim ke anuluar kontratën, për t’ia kaluar firmës DELTA të Mishkoviqit ?

1046. Më mirë është që të punësohen 600 puntorë e të sigurojnë kafshjatën për 600 familje në Serbi sesa në Kosovë, a është kështu o Hashim Tadiçi!!!!

1047. Ti shikon vetëm forcimin e serbeve dhe të Serbisë, po me duket !?

1048. Qeveria yte more hashim!! A ka inkuadruar Veselinoviqin në ndërtimin e autostradës Vermicë/Merdare ? (shikoni Balkanweb 17/01/2012)

1049. AKM-ja shkatërroj industrinë, aparatin e prodhimit dhe të eksportit të Kosovës.

1050. AKM ndryshoj destinacionin fillestar, i transformoj fabrikat në shkolla, në depo etj,etj…

1051. AKM forcoj me privatizime spiunët dhe UDB-ashët që kishin pushtetin.

1052. Shyqri Haxha drejtori PTK thotë haptas, kamë punuar me direktivat e Hashim Thaçit.

1053. Shyqri Haxha thotë dokumentet për licencë janë ndryshuar në emër të firmës tjetër të Hashim Thaçit me urdhër të Hashim Thaçit, apo jo ? (31 korrik2012)

1054. Pse EULEX-i nuk e arreston Hashim Thaçin ?

1055. Bou de Marnhac baba shpirtëror i Hashim Thaqit nuk e lejonë spiunin e vet të arrestohet ?

1056. Hashim Thaçi ka dritën e gjelbërt për të bërë çka të dojë vet si gjyshi i tijë në kohën e kralit, a është kështu??? !!!!

1057. Bisedimet e përgaditur nga ndërkombëtarët më 2 shkurt 2007 te thirrur « paketa e Ahtisarit » a ishin projektuar faktikisht nga Serbia ?

1058. Paketa e Ahtisarit a inspirohet shume nga Plani i Çoviqit për kantonizimin e Kosovës ?

1059. Me planin e Çoviqit, shqiptarët qeverisin shqiptaret dhe serbët qeverisin serbët, a është kështu ?

1060. Kosova ishte planifikuar si një njësi territoriale administrative në kuadër të Serbisë e ndar në 2 entitete sikur sot.

1061. Sipas planit Çoviq, Kosova ndahet në dy kantone, një kanton shqiptar dhe një kanton serb sikur sot, apo jo ?

1062. Kantoni serb kontrollonte 35% të territorit me 2% serb sikur sot, apo jo ?

1063. Kishat serbe kishin ekstra-territorialitet sikur sot, apo jo ?

1064. Kantoni serbë ka policinë e vet, gjykatat e vetë me një tërësi territoriale administrative të Kosovës bashkë me shqiptarët sikur sot, apo jo ?

1065. Kantoni serb kishte të drejtën të mbajë lidhje të vazhdueshme me Serbinë sikur sot, apo jo ?

1066. Kantoni serb mund të mirrte financime nga Prishtina dhe Beogradi sikur sot.

1067. Qeveria e Kosovës ka financuar strukturat paralele nga 4 deri 7 million euro në vjet !

1068. A është e vërtet Z. Hashim Tadiq ???? ( jane disa artikuj por e fundit eshte me 9 mars 2012 Koha Net)

1069. A është e njejta gjë me zgjedhjet serbe në Kosovë ?

1070. Ke sherbyer në organizimin e zgjedhjeve parlamentare të Serbisë në Kosovë më 6 maj 2012, apo jo ?

1071. Ke hartuar një plan konkret për këtë pune, apo jo ? (lexoni Express 01/04/2012)

1072. Ti pate reaguar shume ashper ndaj zgjedhjeve të Serbise në territor të Kosovës, apo jo ?

1073. Ke reaguar ashpër para televizionit, publikisht ?

1074. Reagimi i ashpër është për t’i mashtruar popullin, apo jo ?

1075. A pate deklaruar se kurre nuk do te bëhen zgjedhjet e Serbise në territor të Kosovës ?

1076. Më vonë, a pate deklaruar se i lejonë, por nuk do t’i njohësh ?

1077. Në fund, çka po delë ?

1078. Apo delë se qeveria krahinor e Prishtinës ka organizuar me ndërkombëtarët zgjedhjet nacionale serbe në Republikën Autonome të Hashim Tadiqit ?

1079. Qeveria i kryen punët e Serbisë !

1080. Qeveria i kryen zgjedhjet e Serbisë në territor të Kosovës !

1081. Qeveria po vepron si qeveri lokale, Beogradi si qeveri qendrore !

1082. Qeveria e Kosovës argat e Serbisë !

1083. Qeveria e Kosoves ja bën zgjedhjet e Serbisë në Kosovë ! (lexoni Express 01/04/2012)

1084. Bravo, bravooo… !!!!

1085. Bravo Hashim mbasi se ke ende njerëz që të besojnë, veq vazhdo kështu !!!!

1086. A ndodhi e njejta gjë me zgjedhjet serbe në Kosove pas shpalljes së Pavarësisë në prill 2008 ?

1087. Ti pate këmbgul në fillim në moslejimin e zgjedhjeve lokale të Serbisë në Kosovë ?

1088. Pas një kohe, i lejove duke thënë se Prishtina nuk do t’i njehfë !

1089. Pas, dy jave edhe i njohe !

1090. Qeveria e Kosovës financonte dhe financonë strukturat paralele, apo jo ?

1091. Qeveria e Kosovës organizonë zgjedhjet nacionale të Serbise në territorin e Kosovës, apo jo ?

1092. Ky është rezultati i planit Çoviq apo Ahtisari, apo jo ?

1093. Sepse në planin Ahtisari entiteti serb i Kosovës mund të merrë financa edhe nga Prishtina edhe nga Beogradi.

1094. A ishte të jipet sa me shume drejta serbëve ?

1095. A ishte të defunkcionalizohet shteti i Kosovës ?

1096. A ishte bllokimi i realizimit të një shteti real të Kosovës me vijabilitet ekonomiko-shtetror ?

1097. Plani Çoviq, a kishte për qëllimi të prishë homogjeneitetin ekonomik, fiskal, shtetëror të Kosovës ?

1098. Për të ndërtuar një shtet janë 3 parametra kryesor : territori, populli, sovraniteti.

1099. Nëse njëjra mungon atëhere nuk ka shtet.

1100. Në Rambuje, a ishte vendosur ndarja e Veriut si garancion të Autonomisë ?

1101. Përderisa, pushteti i Kosovës nuk shtrinë sovranitetin e vet në gjithë territorin e Kosovës nuk ka mundesi të behemi shtet, a është kështu ?

1102. Në Kosovë kemi territorin, popullin por sovranitetin nuk e kemi në gjithë territorin.

1103. Kush ishte njeriu i cili pranojë ndarjen e Veriut ?

1104. Prapë na del Zotëri Hashim Tadiqi ?

1105. Ajo ishte urdhëruar nga Ministri Mbrotjes Francez Alain Richard bashkarisht me Bou de Marnac shef i DGSE.

1106. Misioni i Hashim Thaçit ka qenë me njerëzit e vet ta ndaj Mitrovicën për të evituar në t’ardhmen një shtet të Kosovës.

1107. Këtu kanë luajtur rol Remi, Rahman Rama dhe Kadri Kastrati (shef FSK).

1108. Ndarja ishte dhe është sot një garancion për Serbinë që Kosova të mos bëhet shtet.

1109. SHIK-u ka punuar shumë në Veri për të evituar konfrontimet me ushtarët francez.

1110. Diku me 9-10 qershor 1999, është biseduar për ndarjen e Mitrovicës, definitivisht në muhabet ka qen Bardhyll Mahmuti si frankofon bashkë me Hashim Thaçin.

1111. Në Mitrovicë nuk kishte serb në ardhjen e ushtareve francez me 17 qershor 1999. Por Serbia kthente me dhunë serbët në kufi për të evituar shpopullimin e Veriut.

1112. Më vonë a organizohet dëbimi i shqiptarëve nga Veriu ?

1113. Organizimi kordinohet në mes të SHIK-ut, DGSE dhe MUP-i serb.

1114. Me natën e datës 3 shkurt 2000, a janë dëbuar 13 000 shqipetar nga Veriu i Mitrovicës, ka pasur edhe të vrarë ?

1115. A janë organizuar nga Dragan Delibashiq dhe Oliver Ivanoviq ?

1116. Kur janë vrarë dhe dëbuar shqiptarët, a ishin prezent forcat francez të KFOR-it dhe forcat policore të UNMIK-ut ?

1117. Pse ushtria francez dhe UNMIK-u nuk reagojë ?

1118. KFOR-i a kishte detyrë të mbrojë popullatën civile dhe të ruajë qetësinë ?

1119. KFOR-i francez, pse nuk e përmbushi misionin e vetë ????

1120. Mos asistenca e personave të rrezikuar është bashkpunim, apo jo ?

1121. Popullata e shpërngulur duhet të grumbullohet me një shoqatë dhe t’i ndjeki penalisht UNMIK-un dhe KFOR-in Francez !!!

1122. Kjo, faktikisht ishte organizuar bashkarisht, sepse ishin marrë veshë me Hashim Thaçin me herët.

1123. Bou de Marnhac serbofili, antishqiptari bëri këte projekt me serbët.

1124. Plani i Ahtisarit, a i përmban në vija planin e Çoviqit ?

1125. Pse nuk i thuhet popullit se Plani i Ahtisarit është Plani Çoviqit ?

1126. Si në Rambuje edhe me Ahtisarin planet bëhen në Beograd.

1127. Projektet e Beogradit transferohen nga ndërkombëtarët dhe i shërbehen popullit në kuadër të negociatave ku çdo gjë është e vendosur para se të bisedohet, a është kështu ?

1128. Faza dytë, është faza e realizimit, faza teatrale të fjalëve për politik të mbrenshem dhe pëgaditje psiqike për mashtrim të popullit.

1129. Plani Ahtisarit është një zgjidhje e cila ruhan integritetin territorial dhe politik të Kosovës derisa statusi mbetet i kontestueshëm.

1130. Kjo, a do të thotë se Kosova është një territor i caktuar por statusi atij territorit nuk dihet ?

1131. Territori çka është ?

1132. A është Krahinë e Serbisë ?

1133. A ështe Kanton i Serbisë ?

1134. A është Republik e Kosovës Serbe ?

1135. A është Regjion i Serbisë ?

1136. Çdo Krahinë, Kanton dhe Republikë ka kufijt administrativë dhe integritetin territorial të vetë, apo jo ?

1137. Fjala sovranitet, kufij, integritet nuk do te thotë medoemos shtet, apo jo ?

1138. Plani Ahtisarit regullon funksionimin e brendshëm të Kosovës si Plani i Çoviqit, por pa statut për Kosovën, por në tjetrën anë e njehë Serbinë si shtet.

1139. Në bisedimet në Vjen Serbia kërkonte të blejë kohë sepse ishte duke punuar me të madhe me i fut bashkpunëtorët e vetë në të gjitha institucionet qendrore të Kosovës ?

1140. Serbia kishte aktivizuar gjithë potencialin njerëzor të shërbimeve të veta ne Kosovë.

1141. Serbia kërkonte një « moratorium 20 vjeçar » do të thotë mos të zgjidhet problemi i Kosovës për 20 vjet.

1142. Serbia pas këtij refuzimit kërkoj « moratorium 10 vjeçar ».

1143. Qëllimi ishte të fitohet kohë sa më shumë për të pastruar Kosovën nga elementet patriotik shqiptare : -

1) të eliminohet nga skena politike Ramush Haradinaj

2) të burgosen sa më shumë patriotë shqiptar.

3) të lodhen dhe te izolohen patriotët e mbetur.

4) të fuqizohen njerëz lojal të serbisë.

5) të kontrollohen organet e sigurisë nga serbia.

1144. Në Vjen ishin biseduar lloj lloj statusi për Kosovën, por bashkësia ndërkombëtare ishte e vetëdijshme se nëse shqiptarët nuk shpallin pavarësi mund te rifillonte nje konflikt i ri.

1145. Problemi për të krijuar shtet është Rezoluta 1244.

1146. Kush na i pjelli këtë Rezolutë 1244 ?

1147. A na i bëri Hashim Thaçi me pranimin e Rambujes ?

1148. Rambujeja a është Rezoluta 1244 ose Autonomia e Kosovës ?

1149. Rambujeja e lavdëruar nga kuadrat e PDK bllokon krijimin e shtetit, apo jo ?

1150. Sot s’kemi mundësi të krijojmë shtet, sepse Hashim Tadiqi me një vaktë kishte firmos Kosovën nën Serbi, apo jo ?

1151. SHBA për të shfuqizuar rezolutën 1244, a u munduan të propozojnë një Rezolutë tjetër me Planin Ahtisari ?

1152. Qëllimi i SHBA-ve ishte të çbëjë rezolutën 1244.

1153. Pas disa tentativa të bindë Rusinë, ishte e qartë se nuk do te kishte një rezolutë të re të Këshillit të Sigurimit të OKBse mbi Kosovën.

1154. SHBA-të kuptuan se nuk kishte alternativë tjetër përveq të shpalljes unilaterale të pavarësisë së Kosovës.

1155. Ndërkombëtarët ishin friguar nga ky bllokim sepse durimi i shqiptarëve ishte afruar.

1156. SHBA-të në korrik 2007 kishin kërkuar të shpallet pavarësia.

1157. Presidenti Bush ishte për ta njohur Kosoven sa me shpejt.

1158. Por Hashim Thaçi dhe PDK ishin kunder.

1159. Sepse nëse u shpallte nga Agim Çeku si kryeministër, ai i merrte të gjitha meritat.

1160. Në anën tjetër francezët e Bou de Marnhac ishin kundër sepse kishin pregadit të jetë Hashim Thaçi kryeminister.

1161. Hashim Thaçi shpallë pavarësinë më 17 nshkurt 2008.

1162. Pyetja parë : pse Hashim nuk shpalle Referendum për pavarësinë e Kosovës dhe ndarje nga Serbia?

1163. Pyetja dyte : pse Serbia shpalli referendum për Kosovën si pjes te sajë më 29 tetor 2006?

1164. Në referendumin e serbisë konfirmohet se Kosova është një entitet i patjetersueshëm i Serbisë dhe nuk mund të pretendoj në Pavarësi.

1165. Serbia bëri referendumin për Kosovën, e Kosova jo, pse ?

1166. Pse në shpallje të pavarësisë nuk ke kërkuar ndarjen e Kosovës nga Serbia ?

1167. Në pikën 5, të shpalljes së pavarësisë pranon Rezolutën 1244, apo jo ?

1168. Në pikën 8, të shpalljes së pavarësisë pranon Aktin final të Helsinkit për mos ndryshimin e kufijve ndërkombëtar të Serbisë, apo jo ?

1169. Hashim Thaçi nuk ka shpall ndarjen nga serbia, por e ka forcuar me Rezolutën 1244 dhe Aktin Final të Helsinkit.

1170. Për të thjeshtuar, Hashimi ka shpall një Republik në territor të Serbisë.

1171. Jemi Republika e Kosoves Serbe.

1172. Një territor me 2 qeveri, qeveria e Beogradit dhe qeveria e Prishtinës.

1173. Serbia ka vendos me referendum se Kosova nuk mund të behet e pavarur dhe Kosova është pjes e saj.

1174. Kosova ka vendos të mos ndahet nga Serbia duke permend rezolutën 1244 dhe Aktin Final të Helsinkit.

1175. Pse Hashim e rren popullin ?

1176. Pse nuk i tregon të vërtetën ?

1177. Kur shpalle pavarësinë në Kuvendin katastrofal të Kosovës, Serbia pëgaditi planin për veprim të Kosovës.

1178. Samarçiq kishte projektuar me 19 shkurt 2008 nje plan 6 pikësh për të shfuqizuar shtetësinë e Kosovës, apo jo ?

1179. Plani ishte dërguar në OKB nga Boris Tadiqi me datën 8 nentor 2008, apo jo ?

1180. Qëllimi i planit a ishte të formësoj statusin e ardhshëm të Kosovës ?

1181. Çka është plani 6 pikësh ?

1182. 6 pikat, a jane ripohimi i kontrollit të përgjithshëm të UNMIK-ut në fushat kryesore të pushtetit shtetror ?

1183. Heqja prerogativëve shtetrorë të Kosovës në këtë kontekst mohon shtetësinë e Kosovës.

1184. Nëse nuk kemi të drejta shtetrore, atëherë kuptohet se jemi pjes të një shteti tjetër ?

1185. Do të thotë kjo një « AUTONOMI » për Kosovën.

1186. Plani 6 pikësh është një statut të autonomisë në sektorët e policisë, drejtësisë, doganave, cirkulimit të lirë.

1187. Policia e Kosovës është polici e Republikes së Kosovës, por në kuader të një shteti të decentralizuar në Beograd.

1188. Do të thotë pas shpalljes së pavarësisë propozimet, emërimet në gjykata, prokurori, polici,dogana të vazhdohen si përpara.

1189. A e konfirmon këtë zëdhënsja Katerin Limdal?

1190. Pse nuk ke informuar popullin se Serbia vendos për prokurorët, gjykatësit e supremes, drejtorat e policisë së Kosovës, drejtoret të AKI ?

1191. A është kryeprokuror i Kosovës Ismet Kabashi ?

1192. Ismet Kabashi UDB-ash në vitet e ’80-ta shetiste në Evropë me ambasadorët serb, sot vendos për burgimin e patriotëve.

1193. Ismet Kabashi ishte kundër Republikës së Kosovës e tash kinse e shërben Kosoven !

1194. Ismet Kabashi shërbente shtetin përpara.

1195. Ismet Kabashi shërben shtetin edhe sot, sepse Serbia është shtet në Kosovë.

1196. Kemi rastin, Nazmi Mustafës.

1197. Qeveria dëshironte të krijon një task-force kundërkorrupcionin dhe kërkonte një prokurorë.

1198. Ministria e Drejtësisë të shtetit serb dërgon nga Beogradi Nazmi Mustafën.

1199. Nazmi Mustafa ka punuar për drejtësinë serbe deri në fund të luftës së Kosovës. Në mbarrim, shkon dhe vazhdon punen e tij në Beograd.

1200. Institucionet e Kosovës nga UNMIK-u deri sot bashkpunojnë për krijimin e institucioneve të Kosovës me emerime të personelit lojal të Serbisë nga institucionet qendror të Beogradit.

1201. Në drejtësi, polici, sherbim sekret vijne listat me CV se kush banë dhe kush nuk banë të punoj, dhe institucionet e Prishtinës vetem i zgjedhin numrin e duhar sipas nevojave.

1202. Ban Ki Moon propozon planin në OKB dhe votohet nga Keshilli i Sigurimit me datën 26 Nëntor 2008.

1203. Prej asaj date nuk thirret plani Samarçiq, plani « presidencial » të Tadiqit por thirret plani Ban Ki Moon.

1204. Paralelisht Serbia kishte inicuar në Gjykatën Ndërkombëtare një pyetje lidhur me të drejtën e shpalljes se njëanshem të pavarësisë së Kosovës.

1205. Më datën 22 Korrik 2010, Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë jep « mendimin » se shpallja e pavarësisë nuk ka shkel të drejtën ndërkombëtare, as Rezoluten 1244, as kornizën kushtetuse si dhe kushtetutën e Serbisë.

1206. Në rezolutë 1244 Kosova është Serbi.

1207. Në kornizë kushtetuse Kosova është Serbi.

1208. Në Kushtetut të Serbisë Kosova është Serbi.

1209. Në kushtetut të Kosovës Kosova është në territor të Serbisë. ( rezoluta 1244 është në kushtetut dhe akti final të Helsinkit)

1210. Askush nuk e ndalë askend të shpall çka të donë. Kjo është një rezume të mendimit të gjykatës ndërkombëtare.

1211. Kushtetuta e Kosovës është pëgaditë në Beograd.

1212. Për ta mashtruar popullin në Kosovë kanë bërë kinse konsultime me shoqërine civile në gjithë Kosovën.

1213. Qëllimi ishte t’i mbushet mendja popullit se ajo kushtetut e Kosovës është bërë nga vetë shqiptarët.

1214. Kur është krijuar komisioni për përpilimin e projekt-kushtetutës janë bërë intervenime për ta futur Rezoluten 1244, Aktin Final te Helsinkit dhe sidomos te evitohet te permendet lufta e UCKse.

1215. Këto ishin parimet e Serbisë për Kushtetutën e Republikës së Kosovës.

1216. Rezoluta 1244 njehf Kosovën si një njësi vetëqeverisëse në kuadër të Serbisë.

1217. Me këtë, Kosovës iu la e drejta të shpall Republik në territor të Serbisë sepse Kosova nuk ka kërkuar ndarje nga Serbia.

1218. Me këtë mendim të gjykatës, e kënaqe popullin Hashim.

1219. Serbia fiton ligjet, obligimet ndërkombëtare dhe paraqitet e pakënaqur.

1220. Hashimi fiton mendime dhe kënaq popullin me gënjeshtra me vite.

1221. Serbia vazhdon presionin duke thëë se është i pakënaqur me mendimin e gjykatës ndërkombëtare.

1222. Si pasoj qeveria e Beogradit punon mbi një projekt-rezolutë shumë të rreziksme për ndërkombëtarët.

1223. Qeveria serbe kishte përgaditë një rezolutë për ta prezantuar në Asamblen e Përgjithshem të OKB në shtator 2010.

1224. Ajo Rezolutë kërkonte votën mbi të drejtën ose mundësin e ndarjes të një teritorit administrativë nga shteti.

1225. Fitorja e Serbisë ishte e sigurt, sepse shumica e shteteve kanë minoritete dhe kishin votuar kundër « secesioni » apo « separatismit ».

1226. Problemi ishte i madhë për ndërkombëtarët sepse rreziku ishte se shqiptarët mund të zgjohen nga gjumi dhe të kuptojnë se nuk janë shtet por jane pjes e Serbisë.

1227. BE kishte frigë nga reagimet e popullit shqiptar, dhe ofroj Serbisë që të formulojnë bashkarisht një rezolutë.

1228. Në shtator 2010, BE dhe Serbia propozojnë një Rezolutë në OKB për rifillimin e bisedimeve mes Prishtinës dhe Beogradit.

1229. Kjo është arsyeja, pse duhet të bisedohet me Serbinë !!!!

1230. Në kuadër të bisedimeve duhet të gjindet statusi i Kosovës në kuadër të Serbisë.

1231. Në kuadër të bisedimeve duhet të definohen marëdhënjet mes pushtetit lokal dhe pushtetit qendror.

1232. Në kuadër të bisedimeve duhet të normalizohen marëdhënjet mes pushtetit lokal dhe pushtetit qendror.

1233. Negociatat a formësojnë statusin ardhshëm të Kosovës ?

1234. A deklaron të njejtën gjë Tadiqi ?

1235. A deklaron për mes të negociatave jemi duke përcaktuar kuadrin ligjor të krahinës së Kosovës ?

1236. Catherine Ashton a deklaron se nuk ka garanci se nuk do të diskutohet për statusin dhe integritetin territorial të Kosovës ? (15 shkurt 2012 RTK)

1237. Ne tjetrën anë, na gënjen zoteri kryeministri !!!

1238. A na gënjen duke deklruar se nuk bisedohet për statusin ?

1239. Në hyjm në bisedime kur BE si organizatë nuk na njehë ?

1240. Ne hyjm në bisedime me Serbinë kur Serbia nuk na njehë ?

1241. Ne hyjm në bisedime falë rezolutës së BE me Serbinë në OKB ?

1242. Ne hyjm në bisedime me ndërmjetesim të BE kur dijmë se janë serbofila në pozitat kyqe ? Jelko Kacin raportues i PE (Slovakise), Arnaud Danjean për siguri, Bou de Marnhac për EULEX dhe shumë tjerë…

1243. Ministri për çeshtjet Evropiane të Holandës Timmermans a deklaron : shtetet e BE kanë njohur Kosovën sa për sy e faqe. Evropa ka njohur vetëm për të mos destabilizohet rajoni asgjë tjetër. (wikileaks 31 janar 2011)

1244. Pasi fillove negociatat me Serbi, a deklaron tash Ban Ki Moon statuti i Kosoves është i reguluar nga rezoluta 1244 të KS të OKB? (21 korrik 2012)

1245. Apo përputhen keto fakte juridike, fakte deklarative, dhe veprimet tua Hashim se statusi jonë është Rezoluta 1244 ose Rambujeja, Kosova ka mbetur Serbi !!!!!

1246. Jelko Kaqin kryetar i delegacionit të parlamentit Evropian për Evropë Jug-lindor, a deklaron : « Kosova do të mbetet një tërësi politike dhe administrative në tërësine shtetrore të Serbisë të decentralizuar dhe moderne » ? (gazeta express 12 tetor 2012)

1247. Enver Hoxhaj a deklaron se prezantimi i Kosoves në Këshill të Sigurimit të OKB bëhet si UNMIK më daten e 25 shkurtit 2012 ?

1248. Kjo, a është pranimi i Kosovës si pjesë e Serbisë sipas Rezolutës 1244 ?

1249. Jeremiqi a deklaron më 27 korrik 2012 : « Garantimi i sovranitetit të Serbisë mbi Kosovën është Rezoluta 1244 . Çdo marrëveshje që arrihet duhet të konfirmohet në OKB ».

1250. Këshilli Evropian, a deklaron më datën 26 shtator 2012 Kosova e prezantuar me Fusnot nuk do të hyë në marrëdhenje me BE si shtet ?????

1251. BE, a investon me donacione në Kosove ?

1252. Si thirret Kosova pas negociatave të Hashim Tadiqit ????

1253. BE, a jepë donacionet me emër « Republic of Kosovo Serbia » ? (20 mars 2012 Balkan Web)

1254. BE, do të thotë na konsideron si Republik e Kosovës Serbe ?

1255. BE, në pyetsorin e Serbisë, Kosova a është pjeë e Serbisë ?

1256. BEj, neë Marrëveshje Stabilizim Asocim, Kosova a është pjesë e Serbisë ?

1257. BE, thotë është neutrale ndaj statusit të Kosovës. Kosova është një territor pa statut.

1258. BE a njehë kufijt ndërkombëtar të Serbisë ? Po, sepse Serbia është shtet.

1259. BE në kufijt ndërkombëtar të Serbisë, nuk njeh statusin e një territorit të caktuar, në këtë rastë Kosovën.

1260. BE njehë kufijt të jashtëm të Serbisë. Në kufijt të jashtëm të Serbisë, Kosova është mbrenda Serbisë.

1261. Kjo a do të thotë se BE nuk është neutrale ?

1262. Në atë moment se BE njehë kufijt e Serbisë me Kosovën mbrenda, ajo njehë që Kosova është pjesë e shtetit serb.

1263. Nëse ne kemi shpall Republik në territor të Serbisë pa-ndarje jemi një Republik në kuadër të Serbisë.

1264. Kjo nëse kuptoj, a do të thotë Republika e Kosoves Serbe ????

1265. Kjo është arsyeja e rrenës të « modelit të 2 Gjermanive » një territor me 2 qeveri !!!

1266. Republika e Serbisë (RS) dhe Republika e Kosoves Serbe (RKS).

1267. Pse janë rrena ?

1268. Sepse, me 6 pikëshin institucionet e Sigurise së Kosovës kanë varësi me Beogradin.

1269. 6 pikëshi është autonomizimi i institucioneve të Sigurisë.

1270. Kjo i bje se me këto negociata është ndërtuar platforma e « Raporteve Kinë/Hong Kong ».

1271. Hong Kongu ka qeveri të vetën.

1272. Hong Kongu ka kuvendin e vetë.

1273. Hong Kongu ka bank qendrore të veten.

1274. Hong Kongu ka paren, valuten e vetë.

1275. Hong Kongu ka flamurin e vetë.

1276. Hong Kongu ka integritetin territorial administrativë të krahinës nën integritetin shtetëror Kinez.

1277. Hong Kongu ka sovranitetin administrative të krahinës nën sovranitetin shtëtror Kinez.

1278. Hong Kongu ka polici, shërbim sekret, forca të sigurisë, por nën varësinë e Shtetit Kinez. Shefat e institucioneve të sigurisë propozohen dhe zgjedhen nga pushteti qendror në Pekin të Kinës. (sikur Beogradi me Kosovën).

1279. Hong Kongu ka vi administrative me shtetin dhe me Kinën.

1280. A është kështu edhe në Kosovë z Hashim Thaçë Tadiçi?

1281. Përfaqesues i BE Jelko Kaqin bisedon me qeverinë serbe se si duhet të përfaqesohet Kosova ne rajon ? (29 gusht 2012)

1282. Pse nuk diskutohet me Kosovën ?

1283. Sepse BE nuk konsideron si shtet Kosovën.

1284. BE konsideron Kosovën si Hong Kongu ? (gazeta 1 gusht 2012)

1285. Nikoliqi a permendi statusin e Tirolit ose Republikën e Kosovës Serbe (RKS) sipas modelit të Hong Kongut me datën e 3 gushtit 2012 ?????

1286. Vet Serbia, a deklaron se synon modelin e Hong Kongut për Kosovën më 11 mars 2011 ?

1287. A deklaron Stefanoviqi : « Ne fituam, nuk flitet për kufi shtetëror por për pikëkalime të përbashkëta administrative ». (25 shkurt 2012)

1288. A deklaron Jeremiqi : « Çdo gjë është realizuar në bazë të interesave të Serbisë sipas Kushtetutes së Serbisë dhe Rezolutës 1244 ». (25 shkurt 2012)

1289. Këshilltari i Nikoliqit, Gjuriq thotë : « Shumë mirë është negociuar, Kosova me këto negociata është kthyr fuqishëm juridikisht nën sovranitetin e Serbisë. (23/06/2012)

1290. Tadiç a deklaron : « Pavaresia e Kosovës është fakt, por nën integritetin shtetëror të Serbisë » . (14 korrik 2012)

1291. Në vazhdim thotë : « Kosova është e lirë ta qeverisë veten, por si pjesë e Serbisë ».

1292. Më tutje thotë : « Mos harroni se qeveria e Kosovës ka pranuar që kufiri Kosove/Serbi është vetëm ndarje ADMINISTRATIVE ». (deklarate e Tadiçit 14/07/2012)

1293. Kjo do të thotë, se i kemi institucionet tona në Kosovë, jemi të lirë të qeverisim vetveten, por nën « sovranitet të Serbisë ».

1294. Ajo deklaratë vazhdon me një kërcënim ndaj bashkësisë ndërkombëtare : « Nëse ndërkombëtarët pranojnë shkatërrimin e integritetit të Serbisë, atëherë heret a vonë mund t’ë shkatërrohet e gjithë rajoni ».

1295. Kjo është kërcenim nëse pranoni që të ndryshohet kufiri shtetëror i Serbisë me ndarjen e Kosovës nga integritet i Serbisë, duhet të ndryshohen kufijt e rajonit.

1296. Me një fjal Kosova është e lirë ta qeveris vetveten (vetëqeverisje), por nën Serbi.

1297. Nëse dëshironi ta shkëputni Kosovën nga Serbia, atëherë duhet ndryshuar kufijt e gjithë Ballkanit.

1298. Tani si duket ndërkombëtarët pranuan mos ndryshimin e kufijve.

1299. Do të thotë mos ndryshimi i kufirit të Serbisë ku Kosova është pjesë e sajë.

1300. Këto janë meritat e tua zotëri Thaçi që nga lufta deri në ditët e sotme.

1301. Si duket Obama pranon idenë e Milan Paniqit që Kosova të hyjë në BE me Serbinë, kështu eliminiohen kufijtë.

1302. Në këtë vështrim, nuk do të bisedohet a jane kufi administrative apo shtetëror.

1303. Serbia delë fituese sepse Kosova inkuadrohet në BE si Serbi.

1304. Shqiptarët fitojnë sepse hyjn në BE.

1305. Mbetet vetëm një problem për të regulluar, është statusi i Veriut.

1306. Veriu është e vetmja garanci për Serbinë në pengesën e realizimit të shtetit të Kosovës, sepse nuk ekziston shtet pa sovranitet të plotë.

1307. Serbia do të këmbgul në mbajtjen e institucioneve të Serbisë në Veri.

1308. Faza dytë do të detyron të bisedohet për Veriun.

1309. Në bisedime do të bejnë kompromis duke shpëtuar fytyrën e Thaçit, apo jo ?

1310. Bile kjo është kërkuar nga Stefanoviq.

1311. Stefanoviqi kishte kërkuar nga Pantiqi që të ruhet fytyra e Thaçit për heqjen e barrikadave në Veri ! (me 8 Nentor 2011)

1312. Ai vazhdon duke thënë nuk kemi interes që të dobësohet Thaçi në Kosovë !!!!

1313. Çka do të jetë zgjedhja e Veriut ???

1314. Veriu do të ketë një decentralizim shumë të gjerë.

1315. Veriu do të vetëqeveriset, por nuk do të thuet termi autonomi apo republik.

1316. Veriut do të thojnë Ahtisari plus për të evituar indinjatën shqiptare.

1317. Veriu do të jetë një Republik serbe si në Bosnjë.

1318. Veriu do t’i vjel tatimet në pikë kalimet administrative të portës 1 dhe 31.

1319. Veriut do t’i mundesohet t’i grumbulloj tatimet e taksat, dhe do t’i disponoj lirshëm me ato para.

1320. Veriu do kete sovranitetetin dhe integritetin administrativë të vetin në kuader të Republikës së Kosovës Serbe.

1321. Si kompromis institucionet e Serbisë do të legjitimohen në kuadër të institucioneve të Kosovës.

1322. Do të thotë kryetarët e komunave të cilët janë zgjedhë me zgjedhje të Serbisë do të « Legalizohen në kuadër të Kosovës ».

1323. Në këtë menyrë Serbia do të thotë kam fituar se institucionet e Serbise janë « legalizuar në Kosovë ».

1324. Qeveria e Kosovës me këtë legalizon institucionet e Serbisë në Kosove apo ndarjen e Veriut.

1325. Këtë e thotë edhe profesori i Universitetit të YALE në SHBA.

1326. Profesori Banac thotë për Veriun e Kosoves : « Autonomia e gjerë brenda shtetit legjitimon ndarjen e Kosovës ». (Express 27 tetor 2012)

1327. A përputhet kjo me deklaratën e Daçiqit të 22 shtatorit 2012.

1328. Daçiqit thotë : « duhet të gjenden zgjidhje të qëndrueshme, që nuk nënkuptojnë njohje pas ndarjes administrative të Kosovës ».

1329. Ku është problemi juridik ?

1330. Nëse Serbia vendos në krye të veti, apo unilateralisht ta marrë Veriun, atehere pranohet nga serbia se Veriu është pjesë e saj, por Jugu Jo.

1331. Në menyrë indirekte pranon se pjesa Jugore e Kosovë nuk është Serbi. Ajo do të ishte një njohe indirekte e cila mundeson të krijohet një shtet të Kosoves në Jug.

1332. Qëllimi i politikës së Serbisë është të mirret Veriu përmes një statusi specialë dhe pjesa jugor e Kosovës të mbetet prapë nën Serbi pa e njohur hiq sovranitetin.

1333. Kështu bëhet ndarja e Kosovës pa zhurmë duke genjyer popullin se kemi shtrirje në sovranitetin në Veri.

1334. Hashim Tadiçi mund të rrejë popullin se Kosova ka integruar Veriun !!!

1335. Kosova do të jetë Republika e Kosovës Serbe me një Republika Serbska, të gjithë në kuadër te Serbisë.

1336. Ramush Tahiri vetëm ka përgadit terrrenin duke deklaruar se strukturat paralele janë legjitime.

1337. Tani pritet nga Qeveria e Kosovës vetem t’i « legalizojë ».

1338. Këto gjëra thuhen edhe nga një specialistë anglez, profesor në University of Birmingham zoteri Nicolas Hebert, raport i krijuar në mars 2012.

1339. Profesor Nicolas Hebert thotë : « Beogradi është duke u munduar të krijoj 2 entitete : njëra nga komunat dhe enklavat serbe si vazhdimësi të Serbisë dhe tjetri entitet pjesa e mbetur e Kosoves do mirrte një autonomi substanciale ».

1340. O popull shqiptar !!! Mos i ndigjohni spiunët, hajnat, horrat, kodoshat, dilinxhitë e tradhtar¨rt të cilët qeverisin Kosovën. Duhet të ngrihemi në këmbë i madhe dhe i vogël për të refuzuar çdo gjë !!!!

– REALITETI ESHTE NE KETE RAPORT TE PROFESORIT ANGLEZ. KY RAPORT ESHTE BERE TASH NE MARS TE VITIT 2012.

1341. Modeli i Hong Kongut i përzier me Irlandën e Veriut me dy komunitete.

1342. Para negociatave, Britania insistonte të mos përmendej më UNMIK-u dhe rezoluta 1244. (Me heqjen e ketyre 2 fjalive Kosova nuk kishte pasur varësi ndaj Serbisë).

1343. Më tutje vazhdohet : « Vet Qeveria e Kosovës thoshte duhet të jemi pragmatik duke përmendur rezolutën 1244 ».

1335. A e shifni or popull !!!! A e shihni çfarë qeveri kemi !!!

Tradhëtari mbetet tradhëtar!!! Tradhëtari nuk mundet të ndryshojë!!! Këta politikaj na këthyen nën Serbi!!!

1336. Miq të Kosovës folën me ashpërsi kundër këtyre bisedimeve :

1)- Soren Petersen : Kosova nuk duhet të hyj në bisedimeve, nuk duhet të bëhej kompromise, kjo është rifillimi i bisedimeve për statusin e Kosoves. Kjo eshte shqetësuese. (23 shkurt 2012)

2)- James Hooper diplomati amerikan në penzion thotë nuk duhet te hyhej Kosova në bisedime sepse do humb çdo gjë.

3)- Analisti më i njohur në SHBA Bugajski thotë: me negociata Serbia fitoj, Kosova humbi. Kosova pranoj sovranitetine e Serbisë. (1 mars 2012 BalkanWeb)

4)- Gazeta TIMES shqiptarët humbin në Bisedime. (11mars 2011)

5)- Ivo Banac profesor në Universitetin Amerikan te Yale : konsideron marrëveshjen për Fusnot kunder sovranitetit , kundër interesave të Kosovës. (29 shkurt 2012 RTK live)

6)- Analisti për Ballkan dhe profesor në Universitetin e Oksfordit James Pettifer me pranimin e Fusnotës Kosova është shumë në rrezik ! (18 mars 2012 Express)

7)- Britania ishte kunder Rezolutës 1244 dhe UNMIK-ut. (Cliff 7 mars 2012)

1337. Plus Hashim fillove bisedimet kur u arrestuan në Presheve 12 ushtarë të UÇK-së !!!

1338. Shefi i UÇK bisedon me Serbinë.

1339. Ushtaret e lirisë arrestohen nga Serbia.

1340. Diçka shumë e çuditshme !!!

1341. Hashim keto bisedime zhvillohen në mënyrë sekrete, apo jo ?

1342. Pse populli shqiptarë nuk dinë se çka bisedoni ?

1343. Pse Parlamenti nuk dinë se çka bisedoni ?

1344. Pse nuk dihet substanca marrëveshjeve ?

1345. Besoj që keto marrëveshje t’ishin në favor të popullit na kishe lodhur me lavdërimet.

1346. Pasi janë sekrete për popullin shqiptarë e parlamentin, dihet se jane kundër popullit shqiptar, apo jo ?

1347. A pranove kufirin mes Kosoves dhe te Serbise si vi administrative ???

1348. Nëse nuk ka kufi shtetror në mes Kosovës dhe Serbisë, a do te thotë se jemi nje shtet ???

1349. A do të thotë se Kosova është një njësi apo një teritor administrativë të shtetit të Serbisë ?

1350. A deklaron fitoren me njëhere Stefanoviqi duke thënë : « fituam, nuk flitet për kufi shtetëror por për pikekalime administrative » ? (25 shkurt 2012)

1351. Jeremiqi shumë i kënaqur thotë : « çdo gjë është realizuar në bazë të interesave të Serbisë sipas kushtetutës Serbisë dhe Rezolutës 1244 » ! (25 shkurt 2012)

1352. KJO A ESHTE TRADHETI ZOTERI THAQI ?

1353. Daniel Server a e kualifikon kufirin Kosove/Serbi si pikë kalim administrativë? (15/01/2012 Koha Ditore)

1354. KFOR-i thirrë kufirin Kosove/Serbi vi administrative.

1355. UNMIK-u thirrë kufirin Kosove/Serbi vi administrative.

1356. EULEX-i thirrë kufirin Kosove/Serbi vi administrative.

1357. BE thirrë kufirin Kosove/Serbi vi administrative.

1358. Nëse hyjm në BE, Kosova hynë si pjesë e Serbisë.

1359. Pas këti pranimit, a është përgadit që « institucioni Doganor » të kaloj në një « agjensi Ekonomike » ? (24 prill 2011)

1360. Deri tani e pamë Zotëri Thaçi punët tua në interes të Serbisë, tani do t’i japë disa fakte :

1361. Serbët propozuan autonomin në Rambuje.

1362. Ti Hashim pranove autonomin në Rambuje.

1363. Serbët propozuan një qeveri të përkohshme për Autonomin e Kosovës.

1364. Ti Hashim bëre Qeverine e Përkohshme në Rambuje.

1365. Serbët propozuan një kornizë kushtetuse për mes të UNMIK-ut.

1366. Ti Hashim pranove kornizën kushtetuse.(ne kuadër të rezolutës 1244 dhe kushtetutës serbe).

1367. Serbia shpalli referendum për mbetjen e Kosoves në Serbi.

1368. Ti nuk shpalle referendum për Kosovën.

1369. Serbia shpalli në referendum mos ndarjen e Kosovës nga Serbia.

1370. Ti Hashim shpalle Republikën e Kosovës pa ndarjen nga Serbia.

1371. Ti Hashim në shpallje nuk kërkove ndarjen, çudi !!!

1372. Shpalljen e bëre me parlament, e jo me referendum si Serbia.

1373. Shpalle Republik në teritor të Serbisë.

1374. Ti Hashim në kushtetut e fute rezolutën 1244.

1375. Ti Hashim në Kushtetut e fute Aktin Final të Helsinkit.

1376. SHBA kërkuan që të lobojsh.

1377. Ti Hashim nuk lobove.

1378. SHBA me shpalljen të rekomanduan shume herë të integrosh Veriun me polici.

1379. Ti Hashim nuk e bëre kurrë.

1380. Ti, a e din Hashim se nuk ka shtet pa sovranitet ?

1381. Ti Hashim ke punuar për ta ndarë Veriun.

1382. Serbia thotë Kosova nuk duhet të ketë ushtri.

1383. Ti Hashim e le Kosovën pa ushtri.

1384. Serbia thotë Kosova nuk duhet të ketë simbole shtetrore në vijën administrative Kosove/Serbi.

1385. Ti Hashim i heq flamujt dhe simbolet shtetërore!

1386. Serbia thotë Kosova nuk duhet të ketë simbolet shtetëror në vulat doganor.

1387. Ti Hashim i heq.

1388. Serbia thotë Kosova nuk duhet të shkruhet shteti i Kosoves në Diploma.

1389. Ti Hashim i heq.

1390. Për të vazhduar inventarin të gjatë të bashkpunimt t’juaj me Serbinë marrë shembullin të negociatores tënde Edita Tahiri.

1391. Janë shumë fakte se Qeveria jote Hashim ka lejuar që asetet e KEK-ut të transmetimit të konsiderohen te Serbisë.

1392. Edita Tahiri në pamundësi të kundershtoj, pranon që Serbia ka sovranitet mbi Kosovën në Telekomunikacion dhe Energji, apo jo ???? (Balkanweb 13/12/2011)

1393. Edita Tahiri pranon se Telekomunikacioni dhe Energjia është nën sovranietetin e Serbisë me punën tende.

Për te perfunduar :

1394. Ne si popull nuk duhet të pranojmë këto bisedime. Qeveria ka gënjyer si gjithëhere duke thënë nuk jane negociata por bisedime.

1395. Qeveria ka genjyer kinse këto bisedime janë teknike. Ka genjyer duke deklaruar se nuk bisedohet as për statusin,e as për çeshtjet e brendshem të Kosovës.

1396. Realiteti për çdo ditë po vërteton se kjo qeveri përmbushi gjitha dëshirat e Serbisë. Sot nuk po bisedohet, as nuk po negociohet por po vendoset në emër të Kosovës pa pyetur askend.

1397. Duhet populli t’i refusoj këto vendime. Sepse kjo qeveri nuk ka legjitimitet :

1398. Kjo qeveri vendos në emër të shqiptarëve kur nuk e ka shumicen e votave.

1399. 80% popullit nuk ka dal në zgjedhje.

1400. 30% të votueseve është arrit me mbushjen e kutive të votimit.

1401. PDK ka marrë 30% me hajni.

1402. PDK është udhehequr dhe udhëhiqet nga UDB-ashët dhe spiunët e SHIK-ut.

1403. PDK është në koalicion me serbët.

1404. PDK është me oficerin e KOS-it Bexhet Pacollit në koalicion.

1405. Do të thotë spiunët e PDK, spiunin Bexhet Pacolli AKR dhe serbët vendosin për shumicën shqiptareeeee !!!!!!!!!!!!!

1406. Unë i them jooooooo !!!!!!!!!!!!!!!

1407. Dhe i gjithë populli duhet t’i thotë jooooo kësaj pune !!!!

1408. Të gjithë ata të cilët ishin në Rambuje prapë janë ata sot të cilët kërkojnë bisedime me Serbinë.

1409. Ti shikojme partitë ; PDK është kapluar nga UDB-ashet . Merrni të gjithë thirren në krahë të luftës, por asnjeni nuk ka luftuar. Të gjithë janë pasuruar në emër të luftës, gjakut të dëshmorëve dhje pushteteve.

1410. LDK kur ishte hequr autonomia (1989) Isa Mustafa ishte krytar i Prishtinës. Sot kur votohet Rezoluta katastrofale për vazhdimin e bisedimeve përsëri gjindet neë atë postë.

1411. AAK, Blerim Shala i cili ishte në Rambuje. Blerim Shala nuk dihet pse ka qenë i thirrur. Dihet vetëm se është njeriu i shërbimeve dhe i financuar nga shërbimet. Edhe Blerim Shala është pasuruar me luftën sepse është financuar për t’i shitur mend popullit.

1412. Bexhet Pacolli vetë pranon se njifet me familjen e Millosheviqit nga 1977-78.

1413. Bexhet Pacolli kishte deklaruar se Serbia është nëna jonë. Nëna ndonjehere sjellet keqë me fëmiun. Por unë do ta pajtoj fëmiun me nënën. (Do të thotë Kosovën me Serbinë).

1414. Bexhet Pacolli shumë vazhdon te pret familjen Milosheviq në Hotelin e tij në Lugano. Kemi dëshmitar shqiptare që kanë parë në gjysmen e dyte të Korrikut 2007 Borisllav Millosheviq (vllau i Sllobodanit), Marko Millosheviq (djali) dhe grua Mira Markoviq.

1415. Për Hashim Thaçin mos të flasim, të gjithë e dijnë tani se është spiun i Serbise dhe i Bou de Marnhac.

1416. Kjo po ma rikujton Kuvendin e Kosoves së Krainës së Autonomisë. Kuvendi i Kosovës në 1989 votoj amendamentin 42 që mundësoj heqjen e Autonomisë nga Serbia. Sot Kuvendi voton rezolutën për të biseduar me Serbinë.

1417. Ne si popull duhet të kuptojm një gjë. Duhet t’i ikim këtyre partive politike të krijuara ose të kontrolluara nga shërbimet serbe. E dyta, nuk duhet të jemi feodal në aspektin politik. Gabimi, ose e keqja duhet të denoncohet menjëherë. Sepse e keqja rritet dhe forcohet. Edhe vllau nëse bënë gjëra të keqija kërkohet nga dinjiteti juaj ta kundërshtoni. Armiku po e kontrollonë popullin me këto parti. Këto parti po e amortizojnë pakënaqësin e popullin tonë.

1418. Ne si popull duhet të refuzojmë marrëveshjet edhe nëse nënshkruhen.

1419. Qeveria Thaçit nuk ka legjitimitet politik.

1420. Qeveria Thaçi nuk ka legjitimitet të luftës.

1421. Sot dihet se vetëm Ramush Haradinaj ka legjitimitetin e luftës.

1422. Nëse, hyjnë në koalicion (AAK) me PDK do të bëhen shumë arrestime në radhët e ish-UÇK dhe do të thojnë Ramushi i ka arrestuar.

1423. Pas këtyre bisedimeve përsëri Ramushi dhe Daut Haradinaj do të arrestohen.

1424. Kryesore është se këta do të eliminohen.

1425. Sepse Kosova është nën Serbi.

1426. AAK do të dirigjohet nga Blerim Shala, kjo ka qenë arsyeja e hyrjes së Blerim Shalës në AAK.

1427. Këtu kanë nevoj për Ramushin vetëm për të legjitimuar bisedimet asgjë tjetër.

1428. Sonja Maloviq ministria e Drejtesise së Serbisë kishte lajmëruar që kishte dosje tjera për Ramushin dhe Dautin. Serbia me PDK presin momentet e përshtatshëm për të lansuar fletarrestet tjera dhe EULEX do t’i kryj punët e drejtëtsisë me ish- ushtarët e UÇK.

1429. Duhet të ndryshohet kjo Kushtetut e sjellur nga Serbia.

1430. Duhet të refuzohet ky flamur i sjellur nga Serbia.

1431. Në Kushtetut duhet të përmendet lufta çlirimtare e cila mundëson pavarësimin.

1432. Në Kushtetutën e Kosovës nuk përmendet askund lufta e lavdishme e UÇK-së si akt themelus të shtetit.

1433. Ne duhet të përdormi ligjet e dekolonizimit.

1434. Duhet të pastrohet AKI nga të dërguarit e Serbisë.

1435. Duhet të pastrohen 5 drejtorit dhe shtabi i policisë të Kosovës.

1436. Duhet të pastrohet prokuroria e Kosovës nga UDB-ashët.

1437. Duhet të pastrohen gjykatat nga të dërguarit e Serbisë.

1438. Duhet të ndërpriten lidhjet mes institucioneve të sigurisë së Kosovës me Serbinë.

1439. Duhet të kerkojmë ndërprerjen e EULEX-it.

1440. Duhet të mos pranojmë Rezolutën 1244.

1441. E rëndësishmja është që organet e sigurisë në Kosovë të pastrohen prej SHIKi-stave dhe UDB-ashëve !!!!

1442. Këtu duhet t’i thojmë STOP bisedimeve !!!!!

1443 Por edhe nese zhvillohen nuk duhet populli t’i PRANOJ !!!

-Pyetjet që ia kamë parashtruar Fatmir Limajt (1-272) vlejnë edhe për ty dhe antarëve të asaj partie që keni formuar në vitet ’80, të ish-anëtarëve të Drejtorisë Politike të UÇK-së dhe shumicës së antarëve të Kryesisë së PDK-së./Akllapi

 

Marur nga GazetaDitore.com

 

Kommentare  

 
0 #73 hasan 2015-04-27 23:43
Hah eh more njerz ky Murat Jashari osht vllau i Ismet Jasharit Kumanoves..Ky ka qen ne LPK prej viteve 80 ka kontribu per kombin shqiptar un jam i rrethines te kumanoves dhe ky as shpi per veti ende nuk ka..Ky me kta njerzt qe sot jon ne pushtet si ne maqedoni e ne kosov ka fjet bashk..por ne fund ka mbet i tradhtum
Citoj
 
 
0 #72 Albani 2014-03-27 17:41
Pollavra që i përkrahin larot e shkive... siç janë buzhalloviqi i qabiqit
Citoj
 
 
-2 #71 adem 2013-05-02 18:05
Un Z.Murat jashari kam vetem pak pyetje për ju.
1.kush je ti me qka merresh ?
a.qfar arsimi keni
b.qfar poste keni pas apo qfar posti keni momentalisht.
c. jeni i aftë mentalisht apo jeni ndonji invalid mentor si Azem syla(mem fal për pyetjen por dua ta di).
d.në cilin sigurim intelegjent beni pje dhe cilit shtet(nëse nuk ësht sekret).
2.si je informua kaq hollsisht për të gjith në Kosovë,Shqipëri ,Maqedoni,Serbi ,Greqi,Europ,Sh ba.
3.a egziston ndonji shqiptarë i paster i gjall në trojet shqiptare përpos te edhe z.Adem demaqit për të cilin kam shum respekt,por metë cilin nuk pajtohem politikisht.
në pyetjet e shumta pajtohem me ju por e kishe teprua nji qik se nuk kishe lan asnji te paster(ma kujtove at thanjen e krye kriminelit Milloshevic kur thojke svi bellokapci su poshten narod)krejt kapuqbardhet jan njerz te ndershem.
nuk po e mbroj as Hashim thaqin as Azem sylen as Kadri veselin as asnji tjeter veq ishe zgjerue pak si shum e ishe hup në mal.ndoshta edhe ki drejt por mua sma ke mbush mendjen
Citoj
 
 
-6 #70 donat 2013-03-10 09:49
keto jan prrallat e muratit ,po pse te ran ndermend bash tash keto o murat kur po bahen bisedimet ne bruksel ,thaqi po korr suksese ,qdo levizje qe ka ba kosova eshte nga thaqi ,eshte themelusi i pamvarsis se kosoves prej rambujes e deri sod ,serbija hashim thaqin nuk e don pse ?,ku i len kpucat hashim thaqi nuk ki shanc me hi ,po hesht ismet kumanova nuk ka luftu ne kosov per interes ,pse qon plohen kur nuk i din gjanat ,kush ti ka pregadit keto i nderuar,me siguri me naj serb ,se ti nuk din as me shkru se i cekt je .
Citoj
 
 
-3 #69 Baca 2013-03-02 13:32
Do komentues veq po ja futin kot as qe e kan lexue , ky sosht Murat Jashari nipi iAdemit por nje tjeter Murat Jashari.
Citoj
 
 
-3 #68 Baca 2013-03-02 13:26
Vetem ke haruar ttja cekesh qe prej serbve o msue: humbjet mi paraqit si fitore,ani se serbia i paraqet fitoret si humbje e ky ska far fitimi qe ta paraqet si humbje.
Shum sendet po purputhen me dat e me ngjarjet per cillet ne skimi pas dituri.
Citoj
 
 
0 #67 flamur dardani 2013-01-29 05:52
une jam pak skeptik por ua them nje gje ky njeri din shume gjera si nga aspekti kronologjik i ngjarjeve, ky njer na ofron fakte me data e lokacione te sakta.nga kendveshtrimi i ingjarjeve ne aspektin politik mua me duket se i kupton gjerat shume ma mire se lidert tane te sotem e definitivisht ma mire se kryeministri yne per te cilin mendoj se nuk e kupton politiken ne esenc e qe faktikisht duke mos qene ne gjendje te kuptoj gjerat ka bere gabime fatale.Une i besoj ketij personi,ska kurfar trillimesh,nese keni pecjelle rrjedhen e ngjarjeve dhe dhe rezultimet e ketyre ngjarjeve ne realitet ky njeri ka plotesisht te drejte.Si perket kryeministit mendoj se eshte nji kriminel bashke me xhavitin kadri veseli i cili pohoi me goje te vete se kishte afera me sherbime sekrete serbe,edhe daja i takon ksaj klike.Kosoven e qliroj amerika,i perkulem ushtarit te thjesht te UQK qe bene te pa munduren por pa ndihmen e amerikes kosova edhe ste do te ishte ezbrazet,asnjeb eteje nuk fituam ndaj forcave sebe perveq asaj te loxhes dhe te koshares,andaj lavdi heronjeve te popullit dhe flm Amerike.Murat jashari nuk eshte kurrfar psikopati apo tradhtari por eshte nje njeri qe ka guxim te prballet me kriminelet me te medhnj qe ka lind kosova ndojeher,bravo murat jashari.
Citoj
 
 
0 #66 BESOJE PO DESHE 2013-01-23 02:22
AKA mundsi me dit ti shoq ku pi merr gjith kto informata mas pari per mu dok I besushem sepse duhet ditur burimi informacionit edhe pse nuk thu qe duhet sheriat po Jo kshtu Jo ashtu sheriati I zgjidh qeto krejt
Citoj
 
 
-2 #65 Malasi 2013-01-17 17:32
[quote name="AS DITE AS NATE"]
aaaaaaa filozofi qe koke koke mundu diqka me shkru e me than po asgje veq filozof po mujsha me te than phiiiiiiiiiii kishe po shkruj diqka rri pare kiev qe thot populli e mos shkruaj kurgja ppphhhhiiiiiiia aaaa
Citoj
 
 
+1 #64 Malasi 2013-01-16 16:24
Valla bre vllezer e motra se di se shka asht ka ndodh ty baca Murat te pershendes shum me respekt te madh dhe ju kisha lutur te gjithve atyre qe din dishka rreth ktyre fjalve apo rreth ktyre punve ne te dalin haptas neper medja elekronike e ne te gjitha se asht ba boll mduket te vertetat ne te dalin ne shesh njeher e per gjithmet ne te denohet te kqinjet e ne te gzon shqiptaria e verteta duhet te zbardhet sa me shpejt qe esht e mundur nuk po e akuzoj as kend as kryeministrin e as njerin po ju lus vllezer e motra e te gjith atyre shka din diqka per vrasjen gjat e pas luftes qe u ben ne mesin ton ne te dali e ti poblikojn se boll me lot e vajtime ju pershendes te gjitve paqi shendet
Citoj
 
 
+4 #63 tolja 2013-01-16 13:49
ato njerz ci shohin perpara vet e kuptojn se cka po ndodh si ne KOSOV edhe MAQEDONI luftetart edhe patriotet po rrin neper burgje kurse trathtart pe sundojn vendin
njerzit qe dhan kontribut per at vend po nencmohe po drejtsija vonon po sdeshton
Citoj
 
 
-6 #62 malsori nga ciqavica 2013-01-15 19:06
lereni rahat KRYMINISTRIN E SHTETIT TON TE DYTE KUSH PO BEN SHPIFJE NE EMRIN E MURAT JASHARIT OSE NESE AJE VET A SHKRUAR KETO FJALE TE NDYTA PER KRYMINISTERIN TONE LETE TUPROHET PER HIRE TE VORRIT TE ADEM DHE HAMZE JASHARIT SE ATA E KAN DASHTE BASHKIMIN E SHQIPTARVE DHE SHTETIN E KOSOVESE E JO SI MURAT BURRI QE E SHAN KRYMINISTRIN PA NDERPRERE EDHE PSE KY KA BERE SHUM PER FAMILJEN JASHARI MURA KUJDES SE E HUMB NDERIN E FAMILJES JASHARI ME KETO SJELLJE TUA TI DUHET TE JESHE SHEMBULLI I UNITETIT E JO I PERQARJESE DHE SHPIFJEVE NE MESE RIVALEVE PARTIAKE EDHE UNE JAM DRENICAK PER TY MURAT DUHET TE JET ATDHEU MBI TE GJITHA E JO DEZINFORMATAT
Citoj
 
 
+8 #61 fiki 2013-01-14 16:15
Disa po mundohen me ju ik ketyre deshmive e qe shumica jane mese te verteta,por ska nevoje me u ngut se edhe deshmite tjera ju dalin ne shesh krejt me kohen,se sot nuk eshte kah punohet per Shqiptari(Komb) po veq per kapital :cry:
Citoj
 
 
+9 #60 Agron 2013-01-14 16:09
Haj medet haj medet o popull qka na gjet me tradhetar ne pushtet.
Citoj
 
 
-3 #59 skenda 2013-01-13 16:07
oh ku jeni thaqista bre ah do qe folin shum per ket thaqistin kom qef ata mi ul e mi lexu mi blloku mir le ta shohin se kush ahst thaqiqisti
Citoj
 
 
+11 #58 Linda 1999 2013-01-13 14:33
o njerez o popull pse nder ne nuk vleresohet realiteti, eshte shum e vertet qe Thaqi ska luftu kurr ata qe kan luftu me zemer per qlirim te kosoves ose jon vra ne front gjat luftes ose jon vra tradhetisht mbas luftes ose jon burgos me vite mbas luftes me akuza qe mas vitetve po dalin te pa baza,
lufta heroike e uck-se po njelloset nga vet Thaqi me bashkepuntoret e tij,
paska luftu Thaqi a!!! cilen betej e ka fitu? osht dal ne tv. gjat luftes neper vija te fronti me pantolla te hekurosun
qudi pse aj nuk u burgos mbas luftes po u burgos Ramush Hradinaj, Ftmir Lima ata qe kan luftu me zemer e kan pshtu prej shkijev u mundun shqiptart shqip foles mas luftes me jau hup vlerat e luftes,
SA BETEJA JON FITU GJAT LUFTES NE KOSOVE??
dy beteja jon fitu ne koshare edhe ne loxhe, kush ka luftu ne koshare e ne loxhe, kush e ka udheheq frontin Agim Ramadani,Sali Qeku te dy u vran ne luft, Tahir Zema u vra mbas luftes, Ramushi u burgos, qka po mendoni se shkijet ja montun Ramushit burgun jooooo,
shkijet e vran Tahirin e shum te tjer mas luftes jooooo, prandaj osht koha e fundit edhe mas 12 viteve qe populli te mos ket frik nga likudimet e organizume po te dal haptazi ne medija e te zgjohet nga gjumi populli i vujtun qe ka dhan shum per kosove e shumica nuk e din realitetin, te dalin te gjith ne medija me fakte se kshtu nuk shkon dikur prej shkaut e tash prej ,,shqiptareve".
se kryeminster si Thaqi nuk ka nevoj kosova qe i thot vetit qe ka qen ushtar i uqk-se qe sa vite qeverisje qka boni per familjet e deshmoreve, per familjet e bashkeluftetare ve qe paska luftu me ta,
familje qe se kan buken e gojes e jetojn ne mjerim duhet turp mej ardh aj me permend uqk-n e familjet e deshmoreve aj eshte njeri pa ndjenja njerzore,
Zoteri Murat Jashari dilni ju lutem ne tv. me gjith argumentet qe keni edhe pse nuk eshte e lehte se te rrezikohet jeta e familja, se per shume njerez interneti nuk eshte mjet informimi, zoti ju dhashte shendet e gjith te mirat ne jete ata qe mundohet per te mir te kosoves.
Citoj
 
 
+5 #57 Bislim Matoshi 2013-01-11 08:05
jame shume imahniture nga fakte pore gjithe here shqiptarte po mendoje udheheqsat kane punue kunder interesave te popullit te vete keshtu po ndodhe sote e ksaj dite pore populli shqiptare dote mbijetoje
Citoj
 
 
+8 #56 albi 2013-01-10 21:11
Nev e si komb jemi shume te paditur ,i vonuar dhe shume mendje leht ...
Thaci Thac ma,i pa shkolluar ,i pa ditur ,rrugaq ,hajn ....
Po kur ka pas drenica burra te mencur kurr !kurr drenica nom ska ba,shpiunat ma te mdhej ne ks.kane qene nga drenica ,dhe nese dikush nuk beson shikoni arkivin jugusllave ,e shini te verteten.Ka deshmore qe i kujtojm cdo vit ,e i shpallim herojn ,por everteta qendron ndryshe ....
Citoj
 
 
-1 #55 besa besa 2013-01-09 01:38
nuk besoj qe asht kryeministri krejt e pa fajshum prej ketyre akuzave te zotit murati po ku na ke ai murati me moti qe nuk i jepke keto deklerata po tash mas 12 vitev per naj ngatrres te tyre personale i prish krejt imazhina uckes me kta paragjykime ama qe thaqi nuk ka luftu hiq kjo nuk mund te jet e veret se ne shum video shihet kjart thqai ne front pershendetje te gjithve
Citoj
 
 
+8 #54 Bujar Mitrovica 2013-01-09 01:17
Popullit Shqipetar ne Kosove,i nevojiten udheheqes politike pa ndonje histori qofte negative qofte luftarako-pozitive.Ne kete shtet te ri nevojiten politikan te rinje te cilet qellimisht kane studiuar se si te udheheqet nje popull pa marr parasysh se a eshte populli yn apo ndonje tjeter,d.m.th qe ne nje menyr neutrale kishin perfunduar diplomat e tyre si politikan.Iuroj shum fat Popullit tim,dhe jap si propozim qe te shiqoni perpara e jo te filloni ta akuzoni dhe ta abuzoni njeri tjetrin.Te fala nga Bujari
Citoj
 

Shkruaj një koment


Kodi i siguris
Aktualizo