02 Zyrja per Gjithcka

Qytetarët dorëzojnë 180 mijë kuponë fiskalë për 3 ditë

Qytetarë të shumtë ia kanë mësyrë qendrave të shërbimeve të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) për të dorëzuar plikotë me kuponë fiskalë për rimbursim, të cilët i ka...

 

Reklama / Marketing

Kronikë e Zezë

Top Lajme

Qytetarët dorëzojnë 180 mijë kuponë fiskalë për 3 ditë

Qytetarë të shumtë ia kanë mësyrë qendrave të shërbimeve të Administratës Tatimore të...

Çifti çek u vra në pritë, ishin të dashuruar me Shqipërinë

Në lidhje me ngjarjen e rëndë të ndodhur mbrëmë në Dukagjin, ku dy...

Ja çfarë ndodh kur i kërcitni gishtat (Video)

Ju kanë thënë se s’bën t’i kërcitni gishtat gjatë gjithë kësaj kohe, duke...

Çfarë ndodh me të rekrutuarit dhe rekrutuesit e xhihadistëve që i nisin drejt...